APAVIL a curăţat căminele de canalizare şi gurile de scurgere în municipiu

luni, 14 martie 2016

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 7 - 11 martie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 S-a intervenit în vederea soluţionării unui număr de 5 avarii la reţeaua de apă în zona centrală – bl. D, str. Calea lui Traian nr. 14, Dr. Gării nr. 113, Buda nr. 13 şi Depozitelor.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, în Scuarul Mircea cel Bătrân, zona centrală – bl. D, str. Dr. Sabin nr. 10, Daniil Ionescu nr. 13, Buda nr. 13 şi 31, Regina Maria – bl. C1, Ostroveni – bl. C19.

Au fost verificate staţiile de pompe, fiind asigurată şi zona de protecţie sanitară – Dealul Malului, Islazului şi Buda – Poenari.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, Zăvoi, Nord, 1 Mai, Petrişor şi Centru; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţiile de pompare Demetriade Rădulescu şi Râureni; a fost confecţionată armătură din plasă sudată STR8 şi s-au turnat piese suport din beton armat; a fost sudat un grătar pluvial pe Al. Castanilor, în zona centrală; a fost reparat un cămin de canalizare pe str. Iancu Pop – bl. 62; a fost reparat un cămin de canalizare în zona centrală – bl. K; au fost înlocuiţi 80 ml de ţeavă PEHD PN10 D110 şi au fost montate două vane D100 şi D65 – Scuarul Mircea cel Bătrân.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 112 apometre, fiind întocmite şi un număr de 8 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe