Adevărații cavaleri de la Malta dau de pâmânt cu „IMPOSTORUL“ Adrian Secureanu

joi, 3 martie 2016

EMBASSY TO ROMANIA
29 MIHAI EMINESCU STREET, 010513 BUCHAREST
TEL. +40.21.659.66.39 - [email protected]
COMUNICAT DE PRESĂ
Am fost înştiinţaţi că la data de 3 martie 2016 o organizaţie denumită “Marele Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim Cavalerii de Malta”, reprezentată de domnul doctor Adrian Secureanu, intenţionează să inaugureze un “centru rezidenţial pentru persoane de vârsta a III-a” în Municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Ostroveni nr. 97.
Permiteţi să vă informăm că:
- Ordinul Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim de Rodos şi de Malta, cunoscut şi sub denumirile Ordinul Suveran de Malta, Ordinul de Malta sau Ordinul Cavalerilor de Malta, nu are nicio legătură cu organizaţia sus menţionată sau cu dl. Adrian Secureanu.
- Denumirile “Ordinul Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim” şi “Cavalerii de Malta” precum şi sigla care apare pe invitaţia şi prezentarea evenimentului din 3 martie aparţin de drept Ordinului Suveran de Malta, care nu a dat nici un acord organizaţiei sus menţionate sau dlui. Adrian Secureanu să folosească aceste denumiri sau sigla.
- Aşadar, organizaţia sus menţionată, reprezentată de dl. Adrian Secureanu, foloseşte numele, emblema şi reputaţia Ordinului Suveran de Malta în mod abuziv şi ilegal, cu scopuri exclusiv pecuniare şi personale, ducând în eroare potenţiali donatori sau finanţatori.
- Ordinul Suveran de Malta le va solicita dlui. Adrian Secureanu şi organizaţiei sale încetarea imediată a folosirii denumirilor şi siglei menţionate, şi nu va ezita să-i dea în judecată dacă vor continua acest abuz.
Ordinul Suveran de Malta este un ordin al Bisericii Catolice, înfiinţat în secolul al XI-lea, recunoscut în prezent ca entitate suverană de peste 100 de ţări din toată lumea. Are peste 13.000 de membri - Cavaleri şi Dame, care împreună cu 25.000 de angajaţi şi 80.000 de voluntari sunt activi în nenumărate proiecte sociale, medicale, caritabile şi umanitare în toată lumea. Vă invităm să aflaţi mai multe detalii din site-ul www.orderofmalta.int.
Ordinul Suveran de Malta este prezent pe teritoriul României încă din Evul Mediu. Are relaţii diplomatice cu România din 1932, întrerupte în perioada comunistă, dar reluate în 1991. Ambasadorul actual al Ordinului de Malta în Romania este E.S. dl. Jakob Kripp.
Din 1932 există şi o Asociaţie a Ordinului Suveran de Malta în România. Preşedintele actual al acestei asociaţii este dl. Francois Catto.
29 MIHAI EMINESCU STREET, 010513 BUCHAREST
TEL. +40.21.659.66.39 - [email protected]
Din 1991, Ordinul Suveran de Malta este activ în România şi prin asociaţia “Serviciul de Ajutor Maltez în România”, cu 17 filiale, 70 de angajaţi şi peste 1.000 de membri voluntari, activi în peste 100 programe sociale, şi devotaţi devizei Ordinului: “Păstrarea credinţei şi ajutorarea nevoiaşilor”. Puteţi afla mai multe detalii din site-ul https://www.facebook.com/Serviciul-de-Ajutor-Maltez-%C3%AEn-Rom%C3%A2nia-143613252328989/ şi din ultimul Raport Anual, anexat.
Vă stăm la dispoziţie pentru orice alte informaţii despre Ordinul Suveran de Malta la adresa de e-mail [email protected] şi la nr. tel. 021-6596639.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe