Iohannis și Cioloș încalcă Constituția. A început colonizarea României cu imigranți musulmani

vineri, 11 martie 2016

 

 

Sunt sigur că peste câțiva ani cărțile de istorie vor scrie că data de 3 martie 2016 este prima zi în care a a început procesul de colonizare și islamizare a României.Primii refugiați musulmani, cu încălcarea tuturor legilor țări și a legislației internaționale, au sosit la Galați pentru a fi cazați într-un centru pentru azilanți organizat de Prefectură, fără acordul populației locale și fără să se organizeze un referendum pentru acceptarea sau nu de imigranți într-un oraș din România. S-a dovedit că președintele României, Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au mințit poporul român, una zicând în interior pentru cetățenii români și alta au semnat la Bruxelles și Berlin, ca să facă pe plac cancelarului german Angela Merkel, adevăratul Fuhrer al Europei unite pentru interesele capitalului nemțesc.

Cu o demagogie demnă de Gh. Dej și ciraci comuniști, Klaus Iohannis și Dacian Cioloș i-au mințit pe români că nu vor accepta cotele obligatorii de imigranți, iar presa mainstream care trăiește din firimiturile pecuniare aruncate de serviciile secrete au manipulat opinia publică, că liderii României se opun primirii de imigranți musulmani. Deși toate sondajele de opinie au dovedit că românii resping primirea de imigranți musulmani pe teritoriul național, Klaus Iohannis și Dacian Cioloș au încălcat grav și flagrant Constituția României, articolul 3, alin. 4, care prevede că ”pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”, de dragul inteeselor germane și să dovedească, încă, odată că România e o subcolonie a Bruxellului și Berlinului. Pentru această încălare periculoasă a Constituției României parchetul general ar trebui să se sesizeze pentru începerea urmăririi penale a celor care au instigat la încălcarea legii fundamentale și la colonizarea teritoriului național cu populații străine.

Din păcate azi, la Galați, doar un grup de tineri membrii PRU au ieșit în stradă ca să protesteze în fața prefecturii pentru încălcarea Constituției României și să înmâneze un memoriu de protest prefectului, prin care se cere respingerea refugiaților musulmani și organizarea de referendum local.Tot în acest context, Partidul Noua Dreaptă a trimis câteva comunicate de presă de protest față de încălcarea Constituției și colonizarea prin islamizare a țării. Restul populației e în adormire, iar instituțiile statului nu reacționează la aceasă ilegalitate, fiind controlate politic.

Totuși aceste proteste firave pentru încălcarea Cosntituției României sunt doar la început. Românii se vor mobiliza în favoarea respectării legii fundamentale și împotriva colonizării țării cu populații străine. Asistăm de fapt, pe lângă încălcarea legilor țării, și la o politică deliberată de islamizare a României în interesul unor cercuri fundamentaliste și socialiste de la Bruxelles și Berlin, care visează la instaurarea, pe viitor, a unui califat musulman unit european, cu obiective ascunse anti-israeliene.

România e invadată de astăzi, de către populații străine cu complicitatea președinției și guvernului, iar instituțiile statului plătite să apere siguranța națională tac complice la această islamizare de durată. În SUA, dacă autoritățile centrale și locale încalcă Constituția patrulele cetățenești au obligația morală și legală să apere legea fundamentală și legalitatea. În România se pune fireasca întrebare: cine mai apără azi Constituția și legile țării, când chiar CSAT e complice penal la încălcarea legii fundamentale?

Am ajuns timpurile ca cetățenii români să se trezească din adormire, să explodeze ”mămăliga românească” și să se implice civic în protejarea drepturilor, democrației și Constituției în fața acestei ofensive demografice organizate a Islamului, în colaborare cu președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș. Imigranții musulmani au adus în Europa nesiguranța, violențele, violurile, frica, bolile și Coranul, iar România se află în prima linie a invaziei islamice ca pe vremea lui Mircea cel Bătrân sau Ștefan cel Mare.

Atunci au fost voievozi care cu crucea într-o mână și sabia în alta au apărat țara și creștinătatea, azi însă cine ne apără? Bruxellul a hotărât recent ca România, Bulgaria, Grecia, Macedonia și Serbia să devină rezervații pentru refugiații musulmani. E vremea ca toți românii să iasă în stradă, nu nu numai Patrulele lui Vlad Țepeș și Noua Dreaptă, și să se organizeze pentru auto-apărare în fața unui nou tip de război hibrid, în care conducătorii și liderii politici în general se cumpără cu bani foarte mulți prin conturi provenite din țările bogate ale Orientului Mijlociu. Ionuț Țene – Napocanews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe