|joi, decembrie 8, 2022
 • Follow Us!

Un român din Canada le cere autorităților române să-l pedepsească pe primarul Neagoie din Ionești pentru OMOR CU INTENTIE al unui animal! 

neagoie-betivul
Domnului Dan Stoica – Inspector Sef IJP Valcea
Domnului Dumitru-Nicu Cornoiu – Prefectul judetului Valcea
Domnului Mihai Miclea – Director Executiv DSVSA Valcea

Buna ziua,

Au trecut doi ani de la acest caz de OMOR CU INTENTIE al unui animal, savarsit de un PRIMAR din judetul Valcea – Primarul Neagoie din Ionesti, cu arma de foc, pe strada, IN comuna Ionesti…
Primarul Constantin Neagoie din Ionesti se face vinovat, fara doar si poate de OMOR cu intentie al unui animal ( legea 205/2004 Art.6 aliniatul 2, litera “a” , care se pedepseste conform art.15, cu inchisoare lana la 3 ani )
Mentionez ca legea se refera la TOATE animalele, inclusiv caini fara stapan, caini cu stapan, pisici, cai, etc, pe proprietatea detinatorilor lor, sau in afara ei. LEGEA nu exclude din protectia ei, cainii care scapa din curti…
De asemenea primarul Neagoie din Ionesti se face vinovat de UZ de arma letala pe domeniul public ( pe raza comunei…) Strada nu este “teren de vanatoare”
Va rog sa luati masuri urgente pentru finalizarii actiunii de trimitere in judecata si va rog sa cereti cele mai aspre pedepse prevazute de legislatia romana in vigoare, incalcata in modul cel mai flagrant de catre o persoana in pozitie de autoritate , care in loc sa aplice legile statului, le incalca .
Nimeni nu este mai presus de lege, cu atat mai putin o persoana aleasa sa conduca o comunitate.
Mentionez ca imediat dupa aparitia in media romana a actului de barbarism savarsit de primarul din Ionesti a fost publicata o petitie internationala…si v-a fost trimisa…se pare insa ca autoritatile romane, din Valcea nu sunt interesate sa remedieze imaginea urata pe care o are Romania in lume, din cauza   halului in care sunt tratate animalele si din cauza faptului ca actele de cruzime savarsite asupra lor, desi exista LEGE, nu sunt pedepsite…Aceasta mentalitate si aceasta atitudine trebuie sa se schimbe.
Se pare insa ca domnul primar din Ionesti, este SCUTIT de a respecta legile tarii, nu-i asa ? Din urmatorul articol se poate deduce ca autoritatile judetene din Valcea NU sunt dispuse sa aplice legile in vigoare in Romania, stat de drept, membru al UE…
Eu va rog sa faceti absolut toate demersurile legale pentru pedepsirea domnului Constantin Neagoie pentru OMOR CU INTENTIE al unui animal.
Mi-am rezervat dreptul de a directiona aceasta sesizare si catre ANSVSA, MADR si Cancelaria Primului Ministru al Romaniei.
Va multumesc.

Mrs. Mira Pantazopol Iordanescu
Toronto, Canada

2 Responses to Un român din Canada le cere autorităților române să-l pedepsească pe primarul Neagoie din Ionești pentru OMOR CU INTENTIE al unui animal!

 1. norma lockhart

  All animal abusers should be locked up.

   
 2. mingea e la politie

  un taran criminal

   

Leave a Response