|miercuri, decembrie 7, 2022
 • Follow Us!

Romeo Rădulescu, candidatul oficial al PSD la Primăria Râmnicului! 

romeo coruptie

 

Biroul Permanent National al PSD a aprobat miercuri candidaturile pentru cinci primarii resedinta de judet, acestea urmand sa fie validate de Comitetul Executiv National. „Am aprobat, urmand sa supunem spre validare candidaturile pentru cinci primarii resedinta de judet” a anuntat Liviu Dragnea. În zona Olteniei sunt următorii candidaţi: Slatina – Emil Mot; Craiova – Olguta Vasilescu; Turnu Severin – Marius Crieciu; Targu Jiu – Florin Carciumaru; Râmnicu Vâlcea – Romeo Radulescu. Romeo Rădulescu a devenit de marţi membru PSD, anterior fiind deputat independent.

Preşedintele executiv al PSD Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, a spus că este o decizie luată peste organizaţia PSD de muncipiu şi cei de la centru să-şi asume rezulatele de la Primăria Râmnicului!

7 Responses to Romeo Rădulescu, candidatul oficial al PSD la Primăria Râmnicului!

 1. danilescu gheorghe

  foarte bine.psd. votam gutau primar

   
 2. Olga

  Daca ramane asa, inseamna ca stim, deja, cine va fi primarul Ramnicului : Romeo Radulescu !

   
 3. Bogdan

  Am inteles, deci cei de la centru au luat decizia ca la Valcea, PSD sa piarda alegerile.

  Bravo ma.

   
 4. Radu

  Domn’ “Danielescu”, la fel de intelept ar fi sa punem un lup paznic la oi …

   
 5. Popescu

  Ăsta mai face un pod peste Olănești:))).

   
 6. Soare

  Dl Radulescu a luat o decizie buna sa candideze sprijinit de PSD. Pana acum a fost singurul primar care a dovedit coerenta. Dl Gutau nu are bunul simt elementar sa lase ramnicenii in pace. Prietenii si cunoscutii au confirmat ca vor vota Romeo Radulescu. Sper sa castige Romeo Radulescu.

   
 7. constantin

  Faptul ca Romeo Radulescu este singurul primar ales in ultimii 10-12 ani care nu a facut puscarie, este singura “calitate” care-l recomanda. Bafta Dello Bafta!

   

Leave a Response