Președintele CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, face caterincă de primar și locuitorii din Costești!

vineri, 19 februarie 2016

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat, a recomandat vineri Primăriei din Costești, care a spus că se pregătește pentru a planta zambile, panseluțe și ghiocei în gropile din drumul județean care străbate localitatea, că ar fi mai potrivit să planteze 'trei trandafiri, simbol al conducerii Consiliului Județean Vâlcea, sub care Peștereanu Toma și-a desfășurat trei ani din mandatul de patru ani'.

'Ținând cont de faptul că Peștereanu Toma (primarul din Costești — n.r.) are dificultăți în a onora poziția de primar din cauza neînsușirii și neaprofundării metodelor de performanță administrativă, înțelegem noua sa orientare spre agricultură, însă este foarte probabil să-l atragă succesul în această direcție și să uite care îi este datoria față de comunitatea din Costești. De asemenea, pentru a nu uita vechimea gropilor din DJ 646 și cauza apariției acestora, dacă tot dorește să planteze ceva îi sugerăm să planteze cei trei trandafiri, simbol al conducerii Consiliului Județean Vâlcea, sub care Peștereanu Toma și-a desfășurat trei ani din mandatul de patru ani", a precizat Gheorghe Păsat.

Potrivit lui Păsat, Consiliul Județean Vâlcea asigură cetățenii comunei Costești că este deschis la consiliere administrativă și la colaborare cu oricare persoană din conducerea Primăriei acestei localități care are bunăvoință să asimileze practici administrative pentru a rezolva toate problemele acestei comunități.

În urmă cu o săptămână, Primăria localității Costești a anunțat că se pregătește pentru a planta zambile, panseluțe și ghiocei și alte flori de primăvară în gropile din drumul județean care străbate localitatea, sperând astfel că prin acest gest va impresiona Consiliul Județean să reabiliteze acest tronson de drum turistic.

AGERPRES

NR - Titlul ne aparține

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Președintele CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, face caterincă de primar și locuitorii din Costești!”

  1. Referitoare la sfaturile date de domnul interimar, ii recomand sa se trezească din somnul profund si sa ia județul la pas, măcar sa stie unde sunt asezate comunitățile.In comuna Costesti a fost o singura data o ora, asa ca sunt dispus sa-i fiu ghid sa nu se rătăcească.Totodata un consilier județean ales si de comunitatea din Costesti in 2012, in loc de ironii ieftine ar fi trebuit sa se implice pentru rezolvarea problemelor.Nu cred ca este rusinos sa faci agricultura, mai rusinos este sa nu stii ce-i cu tine la conducerea județului.In loc de lectură linistită a ziarelor la adăpostul caldurii din C J, va amintesc ca a venit primavara.Opiniile dumneavoastra despre Costesti nu trebuie rostite, nu aveti niciun merit in dezvoltarea comunității, iar activitatea mea de primar e judecată doar de oamenii din Costesti.Va doresc realizari cat mai multe pentru județul Valcea. Pestereanu Toma.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe