Etapa locală a Olimpiadei de Religie

luni, 1 februarie 2016

 

În data de 23 ianuarie 2016, la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat etapa locală a Olimpiadei de Religie.

În data de 23 ianuarie 2016, la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat etapa locală a Olimpiadei de Religie pentru clasele VII-XII, zona Râmnicu Vâlcea. Totodată, a avut loc şi etapa locala a Concursului judeţean Spiritualitate creştină, pentru clasele V-VI.

Competiţiile s-au desfăşurat şi în alte zone ale judeţului, conform împărţirii pe cercuri pedagogice. Orașele Drăgăşani, Horezu şi Brezoi au găzduit elevii participanţi din zonele respective.

La nivelul judeţului Vâlcea, au participat în cadrul acestor concursuri 300 de elevi, dornici să expună, cu talent şi dăruire, în lucrările lor cunoştinţele dobândite în cadrul orelor de Religie.

Elevii calificaţi în urma rezultatelor finale vor participa la etapa judeţeană, care va avea loc pe data de 5 martie 2016.

Cele două concursuri au fost organizate de ISJ Vâlcea, prin inspectorul şcolar pentru Religie Popescu Romeo, în colaborare cu Arhiepiscopia Râmnicului, din încredinţarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, şi prin implicarea profesorilor de Religie din judeţul Vâlcea.

În cadrul competiţiilor au fost prezenţi d-na Inspector Şcolar General Andra Bică şi părintele consilier Codruţ Dumitru Scurtu, din partea Arhiepiscopiei Râmnicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe