|miercuri, decembrie 7, 2022
  • Follow Us!

De teama procurorilor DNA, președintele CJ Vâlcea, Gică Păsat, s-a scăpat pe el… 

pasat-gheorghe-cj-ok-

Pasat_urina-1024x768

 În data de 22.02.2016, la sediul Consiliului Județean Vâlcea a avut loc o percheziție a Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași, ocazie cu care au fost predate documentele solicitate în original și copii. În acest timp, președintelui interimar, Gică Păsat, i s-a interzis să iasă din birou. Din cauza emoțiilor și a unei vezici mai sensibile, Păsat s-ar fi scăpat pe el…

Perchezițiile au durat aproape 8 ore, fiind mobilizați 18 procurori, polițiști și jandarmi. La final, o mașină a Jandarmeriei a fost încărcată cu câteva zeci de dosare din instituție.

Cei vizați în mod direct de procurorii ieșeni pentru acte de corupție ar fi: președintele liberal Gică Păsat și șefa de la Programe Europene, Carmen Alexandrescu.

Aflat încă în stare de șoc, după plecarea procurorilor, Păsat nu a avut demnitatea, curajul să dea ochii cu presa, dând ordin gardienilor să interzică accesul tuturor persoanelor în CJ. Nici măcar consilierii județeani nu au mai fost lăsați să intre în instituție. La final, Păsat a emis un palid comunicat de presă în care încearcă să ascundă opiniei publice, că el este principalul vizat în această anchetă a DNA Iași.

Documentele ridicate de DNA ar avea legătură cu cesiunea unor creanțe de către S.C. Transtech Global Engineers S.R.L., prestatorul serviciilor de „Asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor pentru implementarea proiectului la sursa CET Govora”, încheiate în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice”.

 

 

 

 

One Response to De teama procurorilor DNA, președintele CJ Vâlcea, Gică Păsat, s-a scăpat pe el…

  1. El diablo

    Uuuuuuuuuu

     

Leave a Response