|luni, decembrie 5, 2022
  • Follow Us!

Continuă extinderea reţelelor de apă şi canalizare pe str. Braniştei din Drăgăşani 

APAVIL-DEBITE

 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat săptămâna trecută o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comuna Prundeni.

AVARII REZOLVATE. A fost soluţionată o avarie la reţeaua de apă potabilă pe str. Tudor Vladimirescu nr. 744.

PROBLEME PUNCTUALE. S-au verificat şi curăţat staţiile de pompare pe canalizarea Prundeni; s-au spălat tronsoanele de canalizare; s-au verificat şi înlocuit apometre la case; s-a montat o uşă metalică la construcţia pentru echipamentele rezervorului de 2.500 mc Dealul Olt; s-au verificat reţelele de apă şi canalizare la branşamentele şi racordurile aferente proiectului CL7 Drăgăşani; s-a nivelat şi compactat acostamentul în dreptul porţilor pe str. T. Vladimirescu în zona Bârsanu şi a fost refăcut sistemul rutier pe str. Batca; au fost verificate şi curăţate capacele căminelor de linie pentru canalizarea nouă realizată pe str. Regele Ferdinand; s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgăşani, precum şi la staţia de epurare şi staţiile de repompare din Prundeni; au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate, precum şi cei ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

APOMETRE VERIFICATE SI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite apometre la case, inclusiv cele deteriorate prin îngheţ.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţa tehnică pe str. la staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.

PROBLEME DEOSEBITE. Au continuat lucrările de extindere a reţelelor de apă şi canalizare pe str. Braniştei.

One Response to Continuă extinderea reţelelor de apă şi canalizare pe str. Braniştei din Drăgăşani

  1. Fosa septica ecologica

    Oamenii au nevoie de conditii civilizate de trai, nu se mai poate trai ca in secolul trecut. E timpul sa ne aliniem si noi unor standarde europene si acest lucru incepe cu infrastructura de apa si canalizare.

     

Leave a Response