|duminică, decembrie 4, 2022
  • Follow Us!

APAVIL a sistat alimentarea cu apă pentru două asociații de proprietari 

APAVIL a sistat alimentarea cu apă pentru două asociații de proprietariDin cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a două asociaţii de proprietari din municipiul Râmnicu Vâlcea, incluse în categoria clienţilor rău-platnici: AS. PRO. Banu Mărăcine nr. 62 – 1.414,32 (3 luni restante) şi AS. PRO. Nr. 2 PT6 Ostroveni – 8.651,72 lei (3 luni restante).

SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate (în cazul asociaţiilor enumerate mai sus, debitele au o vechime de 3 luni și se ridică la suma totală de 10.660 lei).

Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.
Cele două asociaţii de proprietari care înregistrau la data de 4 februarie a.c. datorii importante către SC APAVIL SA, au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare.

Locatarii buni-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Leave a Response