|miercuri, decembrie 7, 2022
 • Follow Us!

Adolescentă călcată în picioare de un țigan la River Plaza Mall! 

bataie_63489000

Sub protecția anonimatului, cititorii Ziarului de Vâlcea dezvăluie alte cazuri de violență, cu autori – țigani. Iată ce ne-a scris o cititoare:

Este incredibil! In urma cu doar o saptamana, aflandu-ma cu baietelul meu la cumparaturi am observat o scena violenta, un tigan batea o adolescenta in acelasi mall. Am chemat pe cei de la securitate care nu au avut curaj sa intervina. Acum un tanar a fost jucat in picioare in public, in locul in care ar trebui sa ne simtim protejati. Suntem in vestul salbatic? Prea multe nenorociri face rasa asta care are numai drepturi, fara obligatii. Si face pe “discriminata”. In realitate, noi cei inca majoritari suntem discriminati, furati, batuti, intimidati. Noi cei care muncim si contribuim la bugetul de stat ca sa aiba de unde suge ajutoare si alocatii acesti “discriminati”

Unde sunt oamenii legii, unde sunt polițiștii plătiți din banii noștri, ai tuturor plătitorilor de taxe și impozite?! Mai suntem în siguranță?!

8 Responses to Adolescentă călcată în picioare de un țigan la River Plaza Mall!

 1. Radu

  Niste jeguri infecte. Exact ca aceasta tara ! Mori in strada inconjurat de oameni, care nici cu privitul nu te ajuta, daramite sa iti intinda o mana de ajutor.

   
 2. Blacky VL

  Halal securitate, sunt pusi de papitoi aia pe acolo! Tiganii stau de dimineata pana seara prin mall si la incintentele pe unde se intra in acesta si nimeni nu ia nici o masura. Se stie ca acestia fura mai ales din H&M si vand ce fura pe la magazinele de langa MC Donald’s! Oare nu se sesiseaza nimeni???? Aloooo politia si jandarmeria ce faceti???!!!!

   
 3. Oneata

  Sunt cu totul de acord cu faptul ca exista oameni care din pacate nu fac cinste comunitatii din care fac parte, dar refuz sa cred ca toti cei care apartin comunitatii rome au acelasi comportament. Marturia doamnei este bine-venita, dar nu cred ca este normal sa generalizam.

   
 4. Serpico

  nimeni nu intervine, fiindca tiganii urla “rasism”! motiv pentru care rasismul trebuie sa fie motiv de mandrie, nu de rusine!

   
 5. Popescu

  Siguranța pe naibala valcea e lipsa de siguranța din cauza acestei specii de “indieni”.care sunt peste tot si care sunt exact ca niste animale.am fost in valcea la o pizzerie unde era,fara sa exagerez plin de romani,doar la o masa erau 6 rromi….acești 6 acopereau fara probleme orice sunet din acea pizzerie…dezamăgitor…nu sunt rasist dar părerea mea e ca au prea multe drepturi si li se cer prea putine….întâi Civilizație si apoi drepturi egale…

   
 6. madalin

  asta urmeaza si pt ciorile astea de la valcea…..
  https://www.youtube.com/watch?v=ek1x6eCRD-0

   
 7. Bogdan

  Daca am vrut sa fim europeni si am vrut drepuri europene, tiganii au inteles perfect ce inseamna si drept ca atare

   
 8. moaca marius

  urmariti ceeace i sa intamplat unei ciori din valcea este video original—-postat de Madalin.. asta meritati scursorilor–si ceva mai mult—Auswiz

   

Leave a Response