|miercuri, august 17, 2022
  • Follow Us!

Vâlceanul Daniel Chitoiu a renuntat la functia de secretar general al ALDE si se retrage din politica 

chitoiu

Fostul ministru al Economiei Daniel Chitoiu a anuntat luni ca se va retrage din viata politica pentru a se ocupa mai mult de activitatea profesionala, afirmand ca a renuntat la functia de secretar general al ALDE, partidul condus de Calin Popescu-Tariceanu, transmite Agerpres.

“La acest inceput de an am luat decizia de a renunta la functia de secretar general ALDE si de a face pasii necesari retragerii din viata politica pentru perioada ce va urma, astfel incat sa pot dedica mai mult timpul activitatii profesionale. Nu mi-a fost usor sa iau aceasta decizie, dar am tinut cont de considerente de ordin personal atunci cand am decis sa fac acest pas. Voi ramane un liberal, un om dedicat ideilor si principiilor de dreapta, un sustinator al ALDE si al proiectelor sale. Pentru a nu exista motiv de speculatie cu privire la gestul meu, va transmit ca a fost o hotarare unilaterala in urma careia am decis sa imi dedic mai mult timp activitatii in mediul privat. Raman membru ALDE si privesc cu incredere viitorul formatiunii noastre politice in fata alegerilor locale si parlamentare din 2016”, a scris Chitoiu pe Facebook.

Chitoiu este in prezent deputat ALDE de Giurgiu. El a parasit PNL in luna iulie 2014, iar activitatea sa parlamentara a fost destul de modesta: 7 luari de cuvant in sedintele de plen ale Camerei Deputatilor si 3 propuneri legislative initiate.

UPDATE Pe Chitoiu il va inlocui in functia de secretar general ALDE de senatorul Nicolae Nasta, a anuntat copresedintele ALDE, Daniel Constantin.

de I.R.     HotNews.ro
Luni, 11 ianuarie 2016, 14:45 Actualitate | Politic

Leave a Response