|vineri, octombrie 7, 2022
 • Follow Us!

Un inginer român stabilit în Suedia spune adevărul despre imigranţii musulmani! Să dăm SHARE!!! 

Marius-Stoica

Marius Stoica este un inginer român, stabilit în Suedia. După valul masiv de imigranţi, care au intrat în Europa occidentală, inginerul român spune cum stă treaba cu imigranţii musulmani. Declaraţia inginerului te va pune pe gânduri.

Iată ce a declarat Marius Stoica pentru cotidianul Expunere:

Eu rămân uimit când îi văd zilnic pe imigranţii noi veniţi la Stockholm, sunt burduşiţi de bani, au lanţuri de aur, cred că de un kilogram la gât, merg la fitness, au genţi pe umăr de la Nike, sau alte mărci de top. Aceşti imigranţi vorbesc numai la telefoane scumpe. Vă spun un lucru real: aceşti oameni nu vin pentru că este război în ţara a lor, ci vin pentru a putea beneficia de o locuinţă gratuită pe viaţă, care o locuinţă nu este deloc ieftină. În Suedia, locuinţele pleacă de la 200.000 Euro. Şi uite asa oamenii de rând, oamenii cinstiţi poate nu îşi permit măcar să mearga la cinema unde un bilet este 30 euro, dar aceşti imigranţi care atacă în haite, îşi bat joc de Europa, ar trebui trimişi în ţările lor şi nu o spun cu inimă rea, dar m-a şocat incidentul de anul nou din Köln, unde 1000 de persoane au fost tâlhărite şi violate! Pentru ce trebuie să asistăm la aşa ceva? Când Europa trece prin greutăţi… Europa trebuie să fie unită prin valoare, demnitate şi nu în ultimul rând: SOLIDARITATE pentru persoanele care au nevoie cu adevărat de protecţie, spune Marius într-un inteviu acordat cotidianului Expunere.

Îl puteţi urmări pe Marius Stoica, pe Facebook.

3 Responses to Un inginer român stabilit în Suedia spune adevărul despre imigranţii musulmani! Să dăm SHARE!!!

 1. anda

  daor nu credeai ca pot pleca din tara lor cei saraci???Doar cei bogati isi pot plati drumul,..saracii raman acolo sa piara.

   
 2. Ovidiu

  De cand ofera Suedia locuinte moca emigrantilor? Eu stiam ca pot doar sa campeze gratuit, si nici nu ar avea nordicii de unde sa le dea tuturor locuinte. Apoi, daca au atatia bani, de ce si-ar parasi tara si casele, doar ca sa obtina o casuta moca intr-o tara straina? Apoi, la Koln autoritatile inca nu au habar cine sunt vinovatii, nici macar de identitatea lor etnica nu se stie nimic. Aici totul arat a manipulare – se creeaza niste incidente, politia si autoritatile nu reactioneaza in niciun fel si cateva marturii emotionante ii fac pe toti sa deduca ca refugiatii sunt vinovati…serios? si formatiunile de extrema dreapta, bineinteles, apar imediat la parada pt a reusi sa isi mai racoleze adepti…cam asa a mers manipularea si in ww2…nu trebuie decat ca oamenii sa fie stimulati sa urasca, nu sa gandeasca !

   
 3. asfalt tango

  Asta nu este adevarul despre imigranti. Este un aspect iteresant, recunosc, dar este un aspect care sa ne ajute (la un moment dat, nu prea curand) sa aflam ADEVARUL despre acesta mascarada.

   

Leave a Response