|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

Cinci vâlceni și-au transformat apartamentele în sere pentru cannabis 

FOTO_1_01_ed4335f15b

 

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 56 de ani au fost, până mai ieri, principalii furnizori de cannabis pentru toxicomanii din județul Vâlcea. Ca să nu mai stea la mâna intermediarilor, membrii grupării oltene și-au făcut în apartamente propriile sere. Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT le-au demascat afacerea cu stupefiante.

Filajele temeinice și infiltrările sub acoperire în rândul toxiciomanilor ale polițiștilor antidrog Vâlcea au dat roade și cele patru adrese unde traficanții cultivau cannabis au fost deconspirate. La perchezițiile făcute, oamenii legii au descoperit 296 de grame de fragmente vegetale de culoare verde, două instalaţii artizanale, fertilizatori, un cântar de precizie, 10 telefoane mobile, o cartelă SIM, 2 laptopuri, un grinder, un pistol cu trei tuburi consumate aferente acestuia și 28 de plante de cannabis. De asemenea, au fost ridicate 470 de grame de tulpină de cannabis mărunţită provenită de la plantele culese şi 5 grame de fragmente vegetale de culoare verde, porţionate ca pacheţele, de formă sferică, ambalate în staniol.

Procurorul D.I.I.C.O.T a dispus reţinerea a patru dintre membrii grupării – supravegheată și cu ajutorul ofițerilor SRI.

 

Leave a Response