|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

Crucea Rosie Vâlcea a recrutat noi voluntari 

Crucea Rosie

 

 

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania – Filiala Vâlcea a derulat în data de 23.01.2016, o adunare generală la nivel de voluntari, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”din Râmnicu Valcea.

Ordinea de zi a cuprins mai multe puncte, dintre care cele mai importante au fost:

– informarea privind principalele actiuni ale filialei derulate in anul 2015 cat şi importanta cunoasterii acordarii primului ajutor dar si cea a managementului dezastrelor naturale (incendii, cutremure, inundatii, alunecari de teren, inghet si canicula);

– a fost realizat un training initial privitor la misiunea Crucii Rosii,

beneficiile si indatoririle dobandite in urma voluntariatului la Crucea Roșie.

Alaturi de voluntari au participat membri ai Biroului Filialei, doamna vicepresedinte Irina Dumitrescu dar si voluntari cu experienta si vechime in Crucea Rosie Română.

Totodată au fost stabilite departamente de actiune pentru voluntarii filialei, si anume: PR/IT; Acţiuni caritabile; HR/Administraţie; Sanitarii pricepuţi; Proiecte; Dezastre/Intervenţii; Financiar, Micii Sanitari. Numărul mare de voluntari inscrisi a determinat înființarea acestor departamente care sunt formate din echipe omogene de voluntari și reprezintă principalul motor al activităţii de voluntariat în cadrul filialei de Cruce Roşie Valcea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Response