|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

Circulație în condiții de iarnă pe Valea Oltului și Dealul Negru 

iarna masina

Circulația pe DN7 Valea Oltului și pe Dealul Negru se desfășoară în condiții de iarnă, Secția Drumuri Naționale intervenind deja cu 20 de utilaje, a precizat duminică pentru AGERPRES directorul general al instituției, Lăcrămioara State.

“Pe Dealul Negru ninge abundent dar carosabilul este negru. De fapt toate drumurile naționale din Vâlcea sunt negre în acest moment, avem deja 20 de utilaje care intervin pe DN7, Dealul Negru și Valea Oltului, pe DN 64 spre Drăgășani, pe DN 67 spre Horezu. Ninsori abundente sunt în jumătatea sudică a județului Vâlcea, avem pregătite utilaje de rezervă în caz că ninsorile se vor extinde. Ne străduim să menținem drumurile în condiții optime de circulație. Este important ca și conducătorii auto să fie echipați pentru circulația în condiții de iarnă”, a precizat Lăcrămioara State.

Toate autoritățile județului sunt în alertă. La Prefectura Vâlcea a fost deja constituit comandamentul de iarnă, județul fiind până luni la ora 12,00 sub alertă de cod galben de vreme rea.

AGERPRES

Leave a Response