Ar merita și Angela Merkel să fie pipăită de un refugiat! Despre DRAMA femeilor din Koln

joi, 7 ianuarie 2016

merkel-goala

NU categoric NU, noi românii NU dorim ca soțiilor noastre, fetelor noastre, mamelor noastre, prietenelor noastre să li se întâmple ceea ce li s-a întâmplat femeilor din orașul german Koln în noaptea Anului Nou. Tocmai de aceea nu suntem de acord ca grobienii ăștia să ajungă în România! Sute de brute, maimuțe fără creier, nenorociți, scursuri ale Africii și Orientului Mijlociu, le-au agresat sexual pe femeile nemțoaice, care sărbătoreau în centrul orașului trecerea în Noul An. Mărturiile atacurilor comise de NEMERNICII, ce merită să fie ÎMPUȘCAȚI, sunt de-a dreptul ÎNGROZITOARE! Refugiații Angelai Merkel își dau acum arama pe față, iar cancelarul german culege ce a semănat: toate scursurile Islamului au invadat Germania și-acum instaurează TEROAREA în rândul populației! Așa sunt cei mai mulți dintre acești așa-ziși refugiați: niște maimuțe, infractori care trebuie trimiși de urgență în pușcării sau acasă, în sălbăticia meleagurilor natale! Credeți că acasă la ei și-ar fi permis să pipăie femei pe stradă, să le violeze, să le tâlhărească? Li se tăiau mâinile sau erau omorâți cu pietre în piața publică! NU înțelegem de ce Poliția Germană nu a reacționat la aceste incidente, polițiștii au lipsit din zonă sau au fost spectatori! Ce ar zice madam Merkel dacă ar fi și ea pipăită de un refugiat din Koln? Să vedem dacă îi mai primește după aceea cu brațele deschise în Germania.
Citiți aici un articol despre haosul, teama, frica, neîncrederea instaurate de hoardele de sălbatici islamiști în Koln:
In Koln domneste un sentiment de frica si nesiguranta. Masini si dube ale politiei stationeaza in fata garii si a catedralei, dupa ce intreaga dimensiune a dramei prin care au trecut peste o suta de femei in noaptea de Anul Nou a fost dezvaluita in presa germana si internationala, scrie AFP, in timp ce BBC prezinta o serie de marturii dramatice din acea noapte.

VIDEO Marturii ale femeilor agresate in Koln, in noaptea de Anul Nou: Atacatorii se comportau ca si cum ar fi putut face tot ce voiau cu femeile / M-am gandit ca ne pot viola fara ca nimeni sa observe

Femeile care au fost agresate sexual si jefuite au descris barbati cu aparenta "araba" sau "nord-africana", iar plangerile continua sa curga.

"Inconjurate de 20-30 de barbati"

Michelle a declarat ca ea si prietenele sale au fost inconjurate de circa 20 sau 30 de barbati, care vorbeau o limba straina.

"Ne-au prins de maini - ne-au dat hainele la o parte si au incercat sa patrunda cu mainile intre picioarele mele sau nu stiu unde... Au luat tot ce aveam in buzunare".

Aceasta crede ca politia ar trebui sa ofere mai multa protectie femeilor si fetelor.

"Suntem toate foarte socate ca asa ceva s-a putut intampla, in special la un eveniment ca noaptea de Anul Nou".

"M-am gandit ca or sa ne omoare si nimeni nu va observa nimic"

O femeie, care a cerut sa ii fie protejata identitatea, a povestit televiziunii germane cum a fost asaltata de gastile de barbati in multime.

"Deodata, o multime de oameni ne-a inconjurat, au inceput sa ne pipaie", a spus ea. "Ne-au pipait pe fund si intre picioare. Ne-au atins peste tot".

"Eu si prietena mea am vrut sa iesim din multime. Cand m-am intors, un tip mi-a smuls geanta".

Femeia a povestit ca s-a simtit intr-un pericol extrem, dar nu era niciun politist care sa o ajute.

"M-am gandit ca daca ramanem in multime ne pot ucide, ne pot viola fara ca nimeni sa observe nimic. M-am gandit ca pur si simplu trebuie sa acceptam asta.

"Nu era nimeni in jur care sa ne fi ajutat sau care sa fi putut sa ne ajute. Tot ce voiam era sa scap de acolo.

"Imi era teama ca nu voi parasi in viata acea multime de oameni. Imi era teama ca daca cineva scotea un cutit as fi putut fi violata in mijlocul strazii".

"Am simtit ca nu pot face nimic"

O alta victima, numita Busra, a vorbit despre un sentiment de faradelege in fata garii, unde atacatorii ar fi putut face tot ce ar fi dorit.

"Se simteau ca si cum detineau puterea si ca si cum ar fi putut face tot ce vor cu femeile care erau in piata, petrecand", a spus ea.

"Ne-au pipait peste tot. A fost ingrozitor".

"Cicatricile vor ramane"

Jenny crede ca cineva i-a pus deliberat in gluga o petarda pentru a-i distrage atentia in timp ce ii era furat telefonul.

"Am auzit un zgomot ca un sfarait in gluga si am incercat sa scot ce era acolo", a povestit ea. "Dupa aceea a cazut in geaca si a ars totul.

"Cicatricile vor ramane. Am avut noroc ca nu a explodat. Telefonul meu mobil a disparut. Cred ca au facut-o intentionat pentru a-mi fura telefonul".

"Am fost pipaita intre picioare".

Muriel descrie printre lacrimi cum a fost agresata sexual de un grup mare de barbati.

"Am fost pipaita intre picioare. Si prietenele mele au patit la fel. Era un grup mare de barbati, poate 30 sau 40.

"Si nu stiai in cine sa mai ai incredere. Incercai tot timpul sa ii impingi pe toti departe de tine".

"Incercau sa ne sarute"

O britanica ce a vizitat Kolnul in acea zi a povestit ca petarde si artificii au fost aruncate in grupul sau de catre un grup de barbati care nu vorbeau nici germana nici engleza.

"Incercau sa ne imbratiseze, sa ne sarute, sa ne faca sa mergem cu ei", a declarat ea.

"Un barbat mi-a furat geanta. Altul a incercat sa ne bage in taxiul lui 'privat'".

"Eram speriata, toti eram speriati. Nu mai merg niciodata in Koln. Le-am spus prietenilor mei si familiei mele sa nu mai mearga niciodata acolo pana cand situatia nu e sub control".

"Politia nu putea face fata"

Multe dintre victime au descris lipsa politistilor de pe strazi, in ciuda faptului ca multimi speriate de oameni erau adunate in fata garii.

"Erau atat de multi oameni acolo incat nu mai puteam decide singura incotro sa ma indrept sau cum sa ma apar", spune o femeie, Evelin, pentru televiziunea germana.

"Voiam ajutor. Am alergat spre masinile politie dar nu era nimeni".

"Stiam foarte bine ca politistii erau depasiti numeric si nu putea face fata si ca noi, femeile, trebuie sa facem fata la astfel de lucruri"

https://youtu.be/EbzW33LQ8iM
Sentimentul de neputinta
Intre comerciantii din gara, furia e vizibila. "Erau sute si erau foarte agresivi", povesteste o comercianta de sandvisuri. "Arabi", cum spune si presa germana, dar "nu refugiati, erau foarte organizati", adauga ea."Avem tot timpul aceleasi probleme cu aceiasi oameni", adaugat femeia in varsta de circa 50 de ani, acuzand lipsa de eficienta a politiei.Turistii au inceput sa isi anuleze vacantele in Koln, in conditiile in care marele carnaval din februarie, o sursa importanta de venituri, se apropie.

Ghaith Anthipan se teme acum de neincredere. Cu ochii in lacrimi, acest sirian de 20 de ani braveaza ploaia si cele 7 grade impreuna cu un prieten, pe scara care duce la catedrala. Amandoi au o pancarta pe care scrie, intr-o germana aproximativa: "Ma doare ce s-a intamplat femeilor din Koln in noaptea de Anul nou".

Unii trecatori se opresc pentru a spune un cuvant amabil.

In gara, Lamine Bah, o refugiata din Guineea de 19 ani suspina. "O femeie nu trebuie violata. Cei care au facut asta au murdarit toti refugiatii", spune ea.

https://youtu.be/fVRiRDwpblY
de R.M.HotNews.ro
Joi, 7 ianuarie 2016, 20:36 Actualitate | Internaţional

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe