LA HOAŢE – CEL MAI TARE MAGAZIN VÂLCEAN DE BRAND! Nesimțirea în presă are un nume: SAM!

sâmbătă, 19 decembrie 2015

Există în Vâlcea o individă, care zice că e ziaristă. O cheamă SAM, cel puțin așa semnează. Individa este de fapt o ESCROACĂ, o hoață de cea mai joasă speță, și o mare impostoare în meseria de jurnalist. Individa nu este capabilă să însăileze două fraze coerente. Dacă ar pune-o cineva să scrie compunerea: În vizită la bunica, ar veni cu ea scrisă peste cinci zile după ce ar suna un prieten sau doi și ar mai consulta și google. Ce să mai, fătuca asta nu are nici o treabă cu presa. A fost introdusă în această branșă de fostul soț, pe care l-a furat de câteva sute de milioane, pe care le-a tocat cu amantul mai tânăr, funcționar la stat, scriitor personal în particular. Nu aș fi scris niciodată aceste rânduri, dacă nesimțirea la această individă nu ar fi dat în clocot cu un articol în care le înfierează cu mânie proletară pe proprietarele de magazine, de haine, de prin apartamente, care nu plătesc dări la stat, adică funcționează ilegal. Adică hoața strigă hoții! Fondul problemei ar fi unul onest, dacă individa aceasta, impostoarea numărul unu din presa vâlceană, nu și-ar fi cumpărat haine ea însăși de nenumărate ori din astfel de magazine și, culmea nesimțirii, nu ar avea și o datorie de 1700 de lei (17 milioane lei vechi!)  de vreun an de zile! Cu alte cuvinte, așa-zisa ziaristă a încurajat acest tip de comerț, dar la un moment dat s-a gândit să dea o țeapă, adică să înșele, să comită o escrocherie! Cât de nesimțită poți să fii în aceste condiții și să scrii acest articol?!

LA HOAŢE – CEL MAI TARE MAGAZIN VÂLCEAN DE BRAND!

Cum se face că mulţi râmniceni sunt bine îmbrăcaţi, deşi magazinele de brand pot fi numărate pe degetele de la o mână?

Jumătate dintre spaţiile River Plaza Mall sunt neocupate iar situaţia este aceeaşi în Winmarkt Cozia. Magazine puţine, ofertă pe măsură. Magazinele de îmbrăcăminte din centrul oraşului sunt destul de sărăcăcioase, de obicei modelele expuse spre vânzare fiind din sezoanele trecute. Cu greu îţi poţi găsi o haină decentă iar o pereche de încălţăminte de calitate este o adevărată raritate.

În rest, magazine second – hand la tot pasul. Cineva spunea că dacă vrei să afli cât de sărac este un oraş, numeri magazinele de vechituri. Iar Râmnicu Vâlcea este plin de aşa ceva.

Şi totuşi, există o alternativă, îmbrăţişată de tot mai mulţi. Este vorba despre acele „magazine” improvizate în apartamente, care oferă mărfuri de brand la preţuri reduse. Tinerii, în special, sunt cei care cumpără de la „hoţi” şi „hoaţe”, adică vânzătorii de haine de firmă. Destul de impropriu spus „hoţi”, pentru că nu întotdeauna marfa este furată. De multe ori, cei care se ocupă cu acest tip de comerţ clandestin, pentru care nu plătesc taxe la stat, aduc hainele din Anglia, Italia sau Spania. Le cumpără cu discount mare şi le vând aici pe profit. Să recunoaştem, mulţi dintre noi ne-am cumpărat măcar o dată o haină de la astfel de oameni.

Aşa se explică de ce vezi pe stradă mulţi tineri bine îmbrăcaţi, deşi oraşul este sărac iar magazinele de calitate sunt foarte rare.

„La Hoaţe” a devenit cel mai tare brand vâlcean în domeniu.

Shopping-ul de apartament e ultima fiţă.

Fără taxe, fără dureri de cap.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe