|sâmbătă, septembrie 18, 2021
 • Follow Us!

Inspectorul școlar Maria Andreea Din se află în conflict de interese! Ce spune Inspectoratul Școlar Vâlcea?! 

Din Maria Andreea3

Maria Andreea Din, inspector scolar pentru educatie timpurie la Inspectoratul Scolar Valcea şi profesor metodist la Casa Corpului Didactic Vâlcea, se află în conflict de interese! Tănăra educatoare, care se ocupă de învățământul preșcolar din județul Vâlcea, deține un business care interacționează direct cu activitatea sa de la Inspectoratul Școlar Vâlcea. Maria Andreea Din a dezvoltat un magazin online Patrick Events, specializat în servicii de divertisment și costume pentru copiii din grădinițele județului Vâlcea. Așadar, juna doamnă le controlează pe educatoarele vâlcene și în același timp și-a dezvoltat o adevărată afacere din relațiile pe care le-a dezvoltat cu acestea. Păi e firesc ca afacerea, de închiriere costume pentru serbări și servicii de divertisment, să meargă ca unsă. Bineînțeles că la înaintare, în afacere,Din Maria Andreea Din Maria Andreea2 este băgat un membru al familiei Din, dar numărul de contact, afișat pe grupul de pe facebook Patrick Events îi aparține Mariei Andreea Din, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Vâlcea. Ce mai tura-vura este CONFLICT DE INTERESE clar, vizibil din stratosferă. Agenția Națională de Integritate va studia acest caz. Așteptăm însă și reacția conducerii Inspectoratului Școlar Vâlcea, a inspectorului școlar general, Andra Bica!

Tiberiu Pîrnău

4 Responses to Inspectorul școlar Maria Andreea Din se află în conflict de interese! Ce spune Inspectoratul Școlar Vâlcea?!

 1. Elena

  Dar despre Directoarea de la CCD ce sa mai zicem?
  Nu poate da un raspuns coerent la nici o intrebare pe care i-o adresezi.
  O fi din cauza oboselii datorate plimbarilor prin strainatate? Sau a multelor ore pe care le presteaza pentru multiplele proiecte (personale) in care e implicata? Pacat ca nu avem un sprijin real de la aceasta directoare care nu se implica in nimic decat daca e platita. Nici macar la cercurile pedagogice nu ne-a onorat cu prezenta, ba chiar a retras personalul CCD care participa la aceste cercuri. Cine a numit pe aceasta persoana in aceasta functie? Cand ii ceri o informatie da din colt in colt si te baga in ceata. Nu intelegem aceasta promovare a unei nulitati in aceasta functie.

   
 2. Maria

  O incompetenta, fara cea mai elementara pregatire pedagogica, nu e capabila sa poarte un dialog civilizat, fara sa tipe si sa urle ca sa-si poata masca incompetenta profesionala, nu se poate curata Inspectoratul de numirile politice…..

   
 3. Radu

  In general Inspectoratul Scolar are in frunte oameni foarte slab pregatiti.Acolo este o adevarata cloaca unde nu se vorbeste decat de evenimente mondene,de buclele doamnei inspector care nu stau cum trebuie iun fiecare zi.In spatele acestor incompetenti stau in schimb dosare cu diplome peste diplome cu studii facute in centre universitare indoielnice.Dar de acum nu mai vorbim decat de profesori in loc de invatatori sau educatori,si mai rau e ca acum sunt profesori drd.Pacat ca invatamantul valcean a ajuns in asemenea grad de degradare iar elita invatamantul a ajuns sa stea drepti in fata unor nulitati.Luati fiecare inspector in parte si in afara catorva veti vedea ce surprize ne rezerva acesti habarnisti vremelnici speram ai invatamantului.

   
 4. Stefan

  Noroc ca mai exista si ziaristi,sa mai stie si lumea despre una despre alta.

   

Leave a Response