Comandamentul nord-american de apărare spațială, cu ochii pe traseul lui Moș Crăciun | Prima staționare a Moșului, detectată în Rusia

vineri, 25 decembrie 2015

 

norad

Personalul de la baza aeriană Peterson, statul american Colorado, a Comandamentului nord-american de apărare aerospațială (NORAD), alături de voluntari, ilustrează pe o hartă digitală traseul saniei lui Moș Crăciun pe mapamond privind livrarea cadourilor tuturor copiilor care îl așteaptă în seara de Ajun, scrie UPI.com, citat de Agerpres.

‘Sunt mândru de ceea ce faceți. Astăzi este ziua în care răspândim speranță pe planeta noastră’, le-a transmis Moșul renilor săi, potrivit mesajului postat pe contul de Twitter @NoradSanta.

Această tradiție a ilustrării traseului saniei lui Moș Crăciun în seara de Ajun datează din 1955, când o companie privată a dat publicității din greșeală numărul de telefon al agenției predecesoare a NORAD, Comandamentul continental de apărare aeriană, precizând ca fiind o linie telefonică directă cu Moș Crăciun. De atunci, staff-ul comandamentului s-a asigurat an de an că oferă informații doritorilor despre traseul saniei lui Moș Crăciun.

Prima oprire a saniei lui Moș Crăciun a fost în localitatea Novoye Chaplino, în Rusia, o comunitate mică de 419 locuitori în apropiere de Marea Bering.

Traseul saniei lui Moș Crăciun poate fi urmărit la adresa noradsanta.org și de asemenea poate fi urmărit pe dispozitivele mobile cu ajutorul aplicațiilor mobile dedicate, disponibile în magazinele online ale sistemelor de operare Windows, Apple Store sau Google Play.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe