|luni, decembrie 5, 2022
  • Follow Us!

Urgent ! Miluţă Flueraş a fost operat şi are nevoie de ajutor 

urgent-miluta-flueras-a-fost-operat-si-are-nevoie-de-ajutor-21197

Pe Miluţă Flueraş, îl ştiţi da? E cel nedezlipit de scenă la începerea concertelor. Apoi fuge prin toate colturile locatiei, sa imortalizeze cadre, unghiuri, fante, umbre, culori, forme… Dupa care se pierde prin multime si apare iar in fata. Si iar in spate… si tot asa! Nici bine nu ajungi acasa dupa un concert fain si online sunt deja publicate zeci, sute de fotografii.

Cand are timp sa le descarce, sa le prelucreze, nimeni nu stie… dar e intotdeauna primul! In unele te vezi, in altele ii vezi pe cei cu care ai fost sau pe cei cu care te-ai imprietenit acolo. Si se contureaza astfel acea punte intre cei prezenti si cei de acasa, intre cei ce au avut norocul sa vada pe viu artistul preferat si cel care arde de nerabdare sa vada cum a fost acolo, pentru ca nu a putut ajunge. Miluta este maestrul, este cel ce a creat aceasta Little Planet, care imbina trairi cu amintiri, povesti cu zambete si emotii cu bucurii.

Soare, ploaie, ninsoare, inghet, furtuna, canicula, indoor sau outdoor, de la Rock si Metal si pana la Jazz si Blues, in sali pline sau aproape goale, Miluta este pe baricade, la datorie, cu aparatele foto in mana. O datorie care a pornit din el, mai intai pentru el, dupa care, sa impartaseasca cu toata lumea… Doar din pasiune, pentru a se bucura si pentru a bucura! Miluta este eroul meu pentru fotografia de eveniment! Nici nu puteam sa-mi inchipui ca ar fi lipsit din Colectiv, vineri seara. Si nu a lipsit…

Internat in stare grava, cu arsuri de gradul 2, operat ieri, acum stabil, Miluta este sub supravegherea atenta a medicilor si gandurile noastre bune converg catre el si cei apropiati lui. Dupa spitalizarea care nu stim cat va dura, Miluta va urma un tratament lung de recuperare, care il va tine departe si de serviciu. Familia il ajuta cum poate dar resursele financiare si logistice sunt limitate, in ciuda faptului ca Ana Maria este puternica si il sustine continuu.

Miluta are nevoie chiar acum de ajutorul meu, al tau, al fiecaruia dintre noi, cei care l-au cunoscut sau cei care au auzit de-abia acum despre situatia lui speciala. Orice donatie ajuta! Solidaritatea noastra salveaza vieti si haideti sa transformam Little Planet in Big Planet!

Donațiile se pot face în contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A.

Titular de cont: Ana-Maria Gavrila (fără diacritice). Pentru cei din afara României, codul SWIFT este UGBIROBU, iar filiala băncii este Agentia DRUMUL TABEREI

mariustuca.ro

Leave a Response