Șpârle și șopârle, 23.11.2015

duminică, 22 noiembrie 2015
  • Grup Feroviar Român lasă fără contracte CFR Marfă! Societatea care-i aparține omului de afaceri penal Gruia Stoica tocmai a câștigat o nouă licitație la CET Govora. Este vorba despre transportul ca câtorva zeci de mii de tone de cărbune. Prin Decizia nr. 268S/C4/2085 din data de 26 octombrie 2015, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins, ca nefondată, solicitarea Societăţii naţionale de transport feroviar de marfă „CFR Marfă” de suspendare a procedurii de licitaţie deschisă în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică de „Servicii transport pe calea ferată cărbune tip lignit, de la punctele de expediţie ale furnizorului de cărbune, respectiv staţia C.F. Berbeşti şi Staţia C.F. Alunu până la antestaţia C.F. CET Govora” - loturile 1 şi 2, organizată de CET Govora.

 

  • În comuna Runcu, poştaşul a băgat mâna în „borcanul cu miere” şi i-a lăsat pe pensionari şi alte persoane asistate fără pensii şi diverse alocaţii de stat. A fost nevoie de două săptămâni până a Poşta Română a reglementat situaţia şi a angajat un alt poştaş. Însă, un pensionar din Runcu reclamă faptul că nu îi mai este distribuit regulat abonamentul la cotidianul „Adevărul” deşi a făcut plata în avans!

 

  • După ce au supt ani de zile miliarde de lei din CET Govora, câteva cozi de topor se bucură acum de răul care s-a abătut asupra fostului director general, Mihai Bălan. Actualul director Ludovic Zelici și un ipochimen cu aere de mare jurist, Rada, scot la greu documente din CET încercând să-l înfunde și mai rău pe omul care le-a dat să mănânce ani de zile o pâine albă. Ei știu că nu au fost comise ilegalități, dar în răutatea lor absolută vor să-l distrugă pe omul care i-a făcut oameni! Adevărul este că datorită lui Mihai Bălan - CET Govora nu a dat faliment până acum, iar acest OM a reușit ani de zile să mențină pe linia de plutire centrala de la Râmnicu Vâlcea. Politicienii s-au năspustit asupra CET-ului ca niște corbi hămesiți, a se vedea cazul lui Dan Șova, iar fostul manager este o victimă a acestui sistem ticăloșit și corupt până în măduva oaselor. Să le fie rușine lui Zelici și Rada pentru atitudinea de-acum! Să arunce cu piatra cei fără de păcate!

 

  • Circarii de tristă amintire Buican şi Păsat acţionează la CJ Vâlcea ca şi cum ar fi pe moşia propri atunci când este vorba de legalitate şi transparenţă. Aşa cum se ştie, la finele acestei săptămâni este şedinţa CJ Vâlcea, însă nici până în prezent cei doi liberali nu au publicat lista cu primăriile din judeţ care vor primi cei 2,8 milioane de euro oferiţi de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe