|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

Seful Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat, a impus instituțiilor subordonate să-și publice anunțurile doar în anumite publicații 

gica pasat bulacu

 

Adresa transmisa de seful CJ Valcea, Gheorghe Pasat
Adresa transmisa de seful CJ Valcea, Gheorghe Pasat
Presedintele interimar al Consiliului Judetean Valcea, Gheorghe Pasat, a transmis o adresa tuturor institutiilor subordonate prin care le impune sa-si publice anunturile doar in trei publicatii, pe care le si nominalizeaza, cu persoane de contact si numere de telefon.

In conditiile in care nu a fost organizata o selectie de oferte de la toate publicatiile din judetul Valcea, sau macar o simpla negociere cu intreaga presa valceana, adresa trimisa insitutiilor din subordine de Pasat poate fi considerata un abuz. De asemenea,presedintele liberal interimar mai poate fi acuzat si de trafic de influenta in favoarea celor trei publicatii.

Contactat de Ziarul de Valcea, Gheorghe Pasat a motivat ca s-a apelat la publicatiile cotidiene, cu toate ca in judetul Valcea apar si alte astfel de publicatii. Initial, seful Consiliului Judetean a afirmat ca s-au cerut mai multe oferte, pentru ca ulterior sa dea de inteles ca va reveni asupra adresei. Chiar daca s-a revenit asupra adresei ABUZUL a fost făcut, iar procurorii trebuie să cerceteze cazul!

 

Leave a Response