Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat, chemat la DNA! Este suspectat de ABUZ ÎN SERVICIU

luni, 30 noiembrie 2015

DNA lucrează cu motoarele la turație maximă, chiar și în zile de sărbătoare. Pe surse am aflat că președintele Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat, a fost chemat de ofițeri de poliție judiciară din cadrul DNA Pitești pentru a da cu subsemnatul într-un caz privitor la suspiciuni de abuz în serviciu, Concret, este vorba de o adresă emisă de Păsat în luna februarie a acestui an, transmisă tuturor institutiilor subordonate prin care le impune sa-si publice anunturile doar in trei publicatii, pe care le si nominalizeaza, cu persoane de contact si numere de telefon.

Presa din Valcea: Seful Consiliului Judetean impune institutiilor subordonate sa-si publice anunturile doar in anumite publicatii

de V.M.     HotNews.ro
Duminică, 8 februarie 2015, 16:56 Actualitate | Administratie Locala

 

Adresa transmisa de seful CJ Valcea, Gheorghe Pasat
Ziarul de Valcea relateaza ca presedintele interimar al Consiliului Judetean Valcea, Gheorghe Pasat, a transmis o adresa tuturor institutiilor subordonate prin care le impune sa-si publice anunturile doar in trei publicatii, pe care le si nominalizeaza, cu persoane de contact si numere de telefon.

Ziarul citat afirma ca, in conditiile in care nu a fost organizata o selectie de oferte de la toate publicatiile din judetul Valcea, sau macar o simpla negociere cu intreaga presa valceana, adresa trimisa insitutiilor din subordine de Pasat poate fi considerata un abuz. De asemenea, sustine sursa citata, presedintele liberal interimar mai poate fi acuzat si de trafic de influenta in favoarea celor trei publicatii.

Contactat de Ziarul de Valcea, Gheorghe Pasat a motivat ca s-a apelat la publicatiile cotidiene, cu toate ca, precizeaza sursa citata, in judetul Valcea apar si alte astfel de publicatii. Potrivit Ziarului de Valcea, initial, seful Consiliului Judetean a afirmat ca s-au cerut mai multe oferte, pentru ca ulterior sa dea de inteles ca va reveni asupra adresei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe