Licitatie trucata la CET Govora! Firmulita de casa a liberalilor, Tufy Trans, umflata cu banii CET-ului!

vineri, 6 noiembrie 2015

petreglomnicu23052012Licitatie cu cantec la CET Govora! Nici nu s-au instalat bine la conducerea CET-ului, ca oamenii presedintelui PNL Valcea, Cristian Buican, s-au organizat pe un sistem de tip mafiot, avand ca scop devalizarea acestei societati comerciale.

Liberalul Eugen Armasoiu, noul sef de la Achizitii al CET-ului, actioneaza teleghidat la comanda sefului sau Cristian Buican, care-i dicteaza cine are dreptul sa mai lucreze la aceasta societate comerciala de stat. Are dreptul cine da dreptul?! Aceasta sa fie politica liberala anticoruptie? Baietii astia sunt inconstienti, ei nu vad oare ce se intampla la nivel national, risca sa se trezeasca intr-o buna zi aruncati de la ferestrele birourilor luxoase in care se lafaie! Noi nu instigam la acte violente, departe de noi acest gand! Dar rabdarea oamenilor de la CET Govora are si ea o limita.

La comanda politica, pe filiera Cristian Buican - presedinte PNL Valcea, Eugen Armasoiu - director Achizitii, consilier judetean Doru Tarasenie - presedinte CA PRELCET, Petre Glomnicu - consilier local Berbesti si administrator al CETPREST - a fost transmisa o cerere de oferta CU DEDICATIE in valoare de cateva sute de mii de euro pentru transport rutier carbune de la Berbesti Vest in gara din localitate. Cererea de oferta nu a fost publicata in SEAP (sistemul electronic de achizitie publica), nu a fost facuta publica, lasand loc interpretarilor si suspiciunilor de FRAUDA!

A castigat SC TUFY TRANS SRL (din Popesti?!) firma de casa a consilierului liberal, angajat al CET Govora (Exploatarea Miniera), Petre Glomnicu (foto). Firma respectiva are doar doua camioane, nu are experienta similara, iar capacitatea financiara tinde spre zero!

Ludovic Zelici si Constantin Lapadat, directori la CET Govora, asista pasiv. Neputinciosi, complici, marionete sau oameni fara coloana vertebrala?

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe