|vineri, octombrie 22, 2021
  • Follow Us!

Ion Ţiriac desfiinţează Guvernul Cioloş: Doar ţările cu dictatori au aşa ceva 

tiriac2

Omul de afaceri Ion Ţiriac lansează un atac la Guvernul Cioloş şi laudă performanţele Guvernului Ponta. Fostul tenismen susţine că doar în ţările cu dictaturi exitstă guverne fără oameni politici.

“Domne, au pus un guvern despre care spune toată lumea că e un guvern de tehnocraţi. Eu sunt foarte inteligent, dar de data asta îmi dau seama că sunt prost. Nu înţeleg cum un guvern care e făcut numai din tehnocraţi, fără susţinere politică, poate să facă un sfert de lege care în Parlament trebuie să treacă. Îţi spun că o să fie foarte greu anul ăsta, pentru că nu există un guvern politic. Nu există ţară în lumea asta, în afară ţărilor cu dictatori, să aibă aşa ceva!”, a spus Ţiriac, la Smart FM, potrivit ziare.com.

De asemenea, Ţiriac a vorbit despre majorarea anunţată pentru salariile bugetarilor, dar şi despre cum a fost posibil că în urmă protestelor să fie răsturnat un guvern.

“Salarii mai mari? Atenţie, nu suntem atât de răi. În ultimii trei ani, în toată Europa, n-a avut nimeni creşterea noastră economică. Oamenii din străinătate nu înţeleg cum 30.000 de oameni au putut să dea jos Guvernul. Nu poţi să faci miting fără autorizaţie. Mă întreabă oamenii ‘Ţiriac, ce se întâmplă la voi în ţară?’”, a mai spus omul de afaceri, potrivit sursei citate.

Articol relatat de știripesurse.ro

Leave a Response