|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

DNA a greșit?! Consilierii județeni au aprobat contractele CET-ului! Mihai Bălan, “Acarul Păun”! 

consilieri judeteni

Știrea că Mihai Bălan, fostul director general de la CET Govora, a fost reținut m-a făcut să iau condeiul și să scriu despre asta.
Motivul reținerii? Simplu. Mihai Bălan, girat de voturile consilierilor județeni, a aprobat niște fonduri pentru asistență juridică, folosite pentru un contract cu firma de avocatură a politicianului PSD, DAN ȘOVA.
Ce miroase aici? V-ați prins. Sunteți printre cei care și-au dat seama.
După cum știți CET Govora este subordonată Consiliului Județean Vâlcea. Ei bine doar aceștia pot aproba bugetul de venituri și cheltuieli pentru această companie strategică a județului nostru.
Marii vinovați sunt consilierii județeni. Ei acum ar trebui să-și dea demisia. Ei sunt principalii vinovați. Ei au aprobat aceste cheltuieli, Mihai Bălan doar a fost un executant. Astfel politicul și-a umplut buzunarele de bani și acum țapul ispășitor a fost reținut.
WAW. Corupția ucide. Așa strigau tinerii vâlceni când au ieșit în stradă.
Și iată cum CORUPȚIA, închide oameni care au avut un management bun și care au avut neșansa să fie acostaț de politic. Putea el să se opună unui astfel de contract? Bineînțeles că nu, doar ordinele nu se discută, se execută. Altfel omul își pierdea slujba.

Să vedem cum se finalizează acest dosar. Așteptăm cu mult interes. Până atunci DEMISIA politicienilor vinovați de această situație.

Mihai Ghebrea

Leave a Response