Anunţ umanitar, tragedia din club Colectiv: Vâlceanca Andreea Ştefan are nevoie de ajutor!

miercuri, 11 noiembrie 2015

Apel umanitar „Club Colectiv”: Andreea Ștefan

Andreea Ștefan are 28 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. În seara zilei de 30 octombrie s-a aflat în Club Colectiv din București. A scăpat cu viață din incendiul izbucnit în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, dar s-a numărat printre victimele grav rănite. Andreea a suferit arsuri puternice pe jumătate din suprafața corpului, fiindu-i afectate grav căile respiratorii. Stabilizată cu ajutorul eforturilor medicilor din București, ea a fost transferată în Germania în seara zilei de duminică, 8 noiembrie, la Berufsgenossenschaftliches Universitätsklinikum Bergmannsheil GmbH, Clinica pentru Chirugie Plastică și Răniți cu Arsuri Grave din orașul Bochum.

În lupta pentru viață, Andreea are nevoie de sprijinul nostru. Lupta cu arsurile nu este doar extrem de dureroasă, ci și extrem de costisitoare. Facem apel la toți cei care o pot ajuta financiar să contribuie cu orice sumă, oricât de mare sau mică ar fi, în conturile:

  • RON: IBAN RO18INGB0000999905069419, deschis la ING Bank. Titular de cont este tatăl ei, Coriolan Ștefan.
  • EUR: IBAN RO55INGB0000999901187686, Cod SWIFT: INGBROBU, deschis la ING Bank Bucuresti Centrala. Titular de cont este fratele Andreei, Andrei-Florian Ștefan.

În acest moment nu există cont deschis pentru dolari. Vom anunța dacă situația se schimbă.

Andreea Ștefan are nevoie de ajutorul nostru.

Mizăm pe ajutorul tuturor celor care pot să o sprijine pe Andreea. Adesea uităm că, dincolo de ceea ce fac autoritățile, de bază rămâne sprijinul semenilor. Dragostea față de aproapele nostru se mărturisește înainte de toate prin fapte individuale, nu prin acțiunile pe care le iau în numele nostru instituțiile care au fost create pentru a ne reprezenta.

Vă rugăm să dați mai departe apelul nostru pentru ajutor, mai cu seamă pe rețele sociale precum Facebook, și să o includeți pe Andreea Ștefan în rugăciunile voastre. Cu cât află mai mulți oameni despre acest caz, cu atât cresc șansele de a strânge o sumă cât mai mare pentru asistența medicală de care Andreea are atâta nevoie. Orice sprijin, oricât de mic ar putea părea, este de folos în situații de o asemenea gravitate.

ING BANK

  • RON: IBAN RO18INGB0000999905069419 – titular de cont Coriolan Ștefan
  • EUR: IBAN RO55INGB0000999901187686, cod SWIFT: INGBROBU – titular de cont Andrei-Floria Ștefan.

 

Sursa: http://inliniedreapta.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe