|sâmbătă, martie 6, 2021
 • Follow Us!

LIBERALII VÂLCENI, ÎN STARE DE ȘOC: Mircia Gutău nu va fi candidatul PNL la alegerile din 2016! Decizia CONDUCERII NAȚIONALE este DEFINITIVĂ! 

gutau

Conducerea națională a PNL s-a decis: Mircia Gutău nu va fi candidatul partidului la alegerile locale din 2016. Campania mediatică intensă la nivel local și național, declanșată împotriva candidaturii lui Gutău nu i-a lăsat indiferenți pe liderii naționali ai liberalilor. Ludovic Orban ne-a declarat în exclusivitate, că sută la sută Gutău nu va fi candidatul PNL din cauza antecedentelor penale, acesta fiind condamnat de două ori pentru infracțiuni de corupție. De altfel, acesta este punctul de vedere și al Alinei Gorghiu, președinte PNL și al altor lideri importanți. Conducerea națională sacrifică scorul electoral de la Vâlcea pentru scorul electoral național, nedorind să riște cu această candidatură controversată. Decizia liderilor de la București l-a lovit în moalele capului pe președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, care va umbla în curând pe stradă vorbind singur. Visurile privitoare la câștigarea Primăriei Râmnicului și Consiliului Județean în 2016 au fost năruite. De-acum lucrurile sunt bătute în cuie, iar Mircia Gutău se va îndrepta spre ALDE sau va candida din postura de independent.

Tiberiu Pîrnău

5 Responses to LIBERALII VÂLCENI, ÎN STARE DE ȘOC: Mircia Gutău nu va fi candidatul PNL la alegerile din 2016! Decizia CONDUCERII NAȚIONALE este DEFINITIVĂ!

 1. nicolae

  Stati linistiti,Mircia va castiga chiar cu voturile liberale,ca independent…ce comanda aici penala Gorghiu,sa comande la masa acasa nu in municipiul Rm Valcea…

   
 2. Jack

  Nicolae, esti penal tata, lasa-ne……am fi de rasul tarii daca ar iesi hotul asta primar

   
 3. Mihai

  Am ajuns sa merg la vot sa nu castige unii( ponta,gutau…)

   
 4. hitler

  nicolae esti un ostrovenar ieftin care judeca cu stomacul nu cu creierul. gutau la puscarie

   
 5. Dendea

  Afara cu Buican si cloca lui.Afara cu noua conducere a CET Govora si Miniera Berbesti-Alunu.Sunt cei mai mari hoti.PDL-istii au pus din nou mana pe putere in Valcea.De cand cu Milorad Cumpanasoiu la Miniera au inceput iar furturile de carbune masiv.Totul este dirijat de el si cei carora este dator.AFFFFFFAAAARAAA!

   

Leave a Response