|luni, martie 8, 2021
  • Follow Us!

Carmen Iohannis, criticată de Cătălin Botezatu pentru ținutele vestimentare: “În nici un caz…” 

google-plus-icon

Carmen Iohannis este considerată cea mai sexy Primă Doamnă a României, însă ţinutele ei au fost dur criticate de stiliştii care susţin că soţia preşedintelui nu respectă regulile de protocol. Cătălin Botezatu nu a fost nici el blând cu doamna Iohannis şi a spus că vestimentaţia ei nu e una perfectă,

Cătălin Boteazatu a explicat că deşi Carmen Iohannis se îmbracă OK, e loc de îmbunătăţiri.

“Am văzut că Prima Doamnă se îmbracă de la diverse case de modă. Se îmbracă OK, dar e loc de mai bine”, a spus Cătălin Botezatu, pentru România TV.

El i-a sugerat să se inspire din eleganţa Primelor Doamne de peste Ocean, mai ales Jackie Kennedy.

“Dat fiind faptul că are o prestanţă, o ţinută frumoasă, un corp frumos nu este greu să creezi pentru prima doamnă. Dar, categoric, aş crea acele tinute care te duc cu gândul la Jackie Onassis, care este un etalon şi a şi lansat şi un trend de ţinute tip primă doamnă”, a mai spus Botezatu.

Designerul a avut şi câteva sfaturi pentru Carmen Iohannis despre ce ar trebui să evite şi despre ce ar avantaja-o din punct de vedere vestimentar: “În niciun caz decolteuri, spate gol. Rochii tip barcă in partea de sus, apropiate de linia corpului, fluide, de culoare închisă mai ales în acest sezon”. (click.ro)

Leave a Response