|marți, ianuarie 25, 2022
 • Follow Us!

Vadim Tudor omorât din cauza unei poezii ? Iată textul 

 

Vadim Tudor omorât din cauza unei poezii ? Iată textulPe site-ul saccsiv.wordpress.com există un lung articol în care este luată în considerare asasinarea lui Corneliu Vadim Tudor.

Evident, se merge prea departe cu teoria conspiraţiei.

Totuşi, articolul scoate la lumină o poezie destul de interesantă scrisă de CVT despre Masonerie.

Îi iubim sau nu pe masoni, nu contează, dar poezia este de antologie.


Masoneria

 

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie:
Scapă cât mai iute de masonerie!
Numai neamuri proaste, şmecheri, impostori
Toţi sunt Mari Maeştri (în a trage sfori).
Poartă şorţ, galoane şi-alte tinichele
Plini de semne sacre şi de lanţuri grele.
Ei se trag, cu toţii, din Hiram Abif
Ziditori de temple, scrişi în catastif.
Sunt colegi cu Mozart, Franklin, Casanova
Şi cu manelistul Jean de la Craiova.
Şi cu Fulgerică, zis şi Bragadel
Care face-n spume bere caramel.
Ce solemnitate! Şi ce jurăminte!
Toţi sunt Fraţi de Ordin şi de lucruri sfinte!
Plini de importanţă, nimeni nu-i ca ei
Au ceva din puiul rumen, cu mujdei.
E o stare bună, de suficienţă
Ei au luat caimacul, merg doar la esenţă.
Peste tot au oameni, siguri, la butoane
Ei adoră, zilnic, altfel de icoane.
Dumnezeu le este „Mare Arhitect”
Temple – nu Biserici, ce vreţi mai direct?
Cui jură credinţă, lăcrimînd pios?
Forţelor oculte, nu şi lui Hristos.
Toţi vor să parvină, brusc, pe scurtătură
Ei vor să răstoarne legile-n natură.
Funcţii şi onoruri aprig sunt vânate
Prostul avansează doar pentru că-i Frate.
Eu cunosc prea bine lumea de ocară
A masoneriei de la noi din ţară.
N-are idealuri, ci doar interese
Intrigă, şi bârfă, lupte tot mai dese.
Primitivi sunt unii, n-au nici o valoare
Nu ştiu nici să scrie, hoţi de drumul mare
Interlopi cu ştate vechi în puşcărie
Şi-au găsit refugiul în masonerie
Ocoliţi de Lege, fiindcă ei sunt fraţi
Chiar cu cei mai vajnici dintre magistraţi.
Iar de la o vreme, după cum se ştie
Şi muieri fac parte din masonerie.
Doamne, ce ridicol! Şi ce degradare!
Le priveşte lumea ca pe vrăjitoare.
Sunt femei cu barbă şi cu voce groasă
Nu au altă treabă? N-au copii acasă?
Au schimbat şi şorţul de bucătărie
C-un şorţ geometric, de masonerie.
Ele joacă rolul unor amazoane
N-au feminitate – doar nişte şabloane.
Lume subterană e masoneria
Şubredă ca fumul şi butaforia.
N-au zidit o casă toţi aceşti „zidari”
Ei, de trei milenii, sunt doar panglicari
Ritualuri false, ce s-au perimat
Ca o operetă într-un bâlci uitat.
Noi s-avem în viaţă doar un etalon:
Împăratul Lumii nu a fost mason.
Templul Lui slujiţi-l, nu un zid surpat
Mai e timp să puneţi capăt la păcat…

 

pamflet de Corneliu Vadim Tudor
13 septembrie 2014

criterii.ro

 

8 Responses to Vadim Tudor omorât din cauza unei poezii ? Iată textul

 1. Cristian Buica

  Caut baby sitter pentru îngrijire două fetițe,de 8 și 5 ani,în Wells,Austria.De luni pînă vineri,câteva ore pe zi,cu posibilitatea de a găsi și un alt job în weekend. Ofer cazare,masă și 300 euro/lună. Relații la telefon 0723449887.

   
 2. george

  Pai Vadim nu a fost niciodata patriot roman,a fost un comunist filo-rus care mima patriotismul.A fost el impreuna cu Barbu cel mai abject cuplu care a distrus destinele a sute de scriitori romani.Ei faceau jocurile ,ei decideau cine are voie sa publice sau nu.Erau extensia Securitatii in literatura.Aceasta lepra de om care imbraca haina patriotismului dar vana orice om care era cu adevarat patriot . Primea materiale de la Securitate despre Monica Lovinescu,Ion Caraion,Virgil Ierunca iar acesta folosea aceste materiale pentru a denigra,pentru a induce in erore,pentru a invrajbi si a face un climat de neincredere in mijlocul disidentilor romani.A fost un calau al romanismului sub masca patriotismului(pentru naivi)dirijat de la Moscova.

   
 3. nicu

  Vino în cea mai ambițioasă echipă!Totul funcționează excelent!Te ajutăm să câștigi și tu!Ai nevoie doar de calculator și internet!Începe acum și câștigă bani: http://www.euro1.accesrapid.ro

   
 4. Arsenie flosca

  Cate informatii pe surse detin unii filocacaciosi,inraiti de doctrine sterpe unde au prins germenii cancerosi ai egoismului si invidiei.Can va veti ridica la nivelul unor personalitati sa va exprimati,pana atunci vomitati ideile bidonistice la privata unde sunteti obisnuiti sa luati masa.

   
 5. ispe

  F adevarat multi stiu putini cunosc

   
 6. Bracalone Ion

  Cineva scrie aici ca Vadim a fost asa si asa,a facut asta si asta. O fi fost asa si o fi facut asa ca nu am informatii.Daca stimabilul domn ce scrie mai sus a avut informatiile astea de ce nu i le-a spus in fata.Era corect,barbateste.Acum cand e mort si nu se poate apara mi se pare absolut gretos

   
 7. Ion3

  @Bracalone Ion: acel cineva care scrie de Vadim ca a facut asta si asta e un cretin. Frustrati din astia cu dotarea mica, care (cacofonie voita) nu au reusit in viata isi imagineaza ei anumite lucruri si coroboreaza asta cu unele informatii raspandite de alti frustrati si astfel ei, ingamfati pana la Dumnezeu si siguri pe ei ca ei stiu tot, arunca cu defecatii in imaginea unui om pe care Romania nu-l va mai avea niciodata de-acum inainte. Nu pastra niciun ban. Dadea la saraci, la copii bolnavi, contribuia la fundatia unor biserici, la puturi in sate fara apa, miluia nevoiasii pe strada, hrandea zeci de caini si a ajutat benevol zeci de oameni care au ajuns consilieri, senatori, deputati sau chiar ministri secretar de stat. Nu-l interesau banii. Mai gasesti asemenea oameni in ziua de azi. A fost ultimul dintr-o specie pe cale de disparitie.

   
 8. Ionescu Tudor

  Din pacate aceasta tara este plina de dobitoci, masochisti, carora le place sa sufere la nesfarsit!
  Incet dar sigur populatia Romaniei devine o masa de oameni analfabeti, fara o minima cultura istorica, politica, nationala! Vadim a fost una dintre ultimele personalitati in al carui piept a trait o INIMA ALIMENTATA DE CEL MAI PUR SANGE ROMANESC,si un suflet dedicat celei mai nobile cauze romanesti: REALIZAREA INCA O DATA SI DEFINITIVA A UNIRII TUTUROR TERITORIILOR ROMANESTI ISTORICE. Din pacate poporul roman a devenit atat de indobitocit ca nu mai putem unii nici sufletele, dar sa mai unim si teritoriile. Mi-e sila de cei care au votat pe Basescu in 2009 sau pe Iohanis in 2014, doi mari tradatori, corupti, alesi de romanii analfabeti, fara o minima cultura politica sau de identitate nationala. Pacat ca dragii nostri cetateni romani au devenit niste JAVRE ORDINARE, NISTE CURVE!! A devenit o rusine sa fii nationalist, sa-ti respecti traditiile si eroi cazuti pe campul de lupta. Tuturor celor care aduc atingere Statului Roman, inclusiv imaginii acestuia, in functie de gravitatea faptelor lor, ar trebui sa li se aplice pedepse pe masura, inclusiv retragerea definitiva a cetateniei romane, expulzarea si declararea “persona non grata”. Numai prin nationalism si aplicarea fara clementa a legilor reusim sa mai rezistam in fata coruptilor, a tradatorilor si a celor care urmaresc distrugerea Romaniei. Dumnezeu sa-L ierte pe Corneliu Vadim Tudor. Istoriile de legenda se scriu de-a lungul secolelor. Sa speram ca se va naste cat de curand un lider de legenda precum Stefan cel Mare si Mihai Viteazul, iar personalitati precum Vadim sa tina aprinsa flacara vie a nationalismului si identitatii nationale a romanilor pana la acel moment! Sa-i fie iertate pacatele si sa-i fie tarana usoara!

   

Leave a Response