|marți, ianuarie 25, 2022
  • Follow Us!

Statuia deputatului Cristian Buican înaltă de 15 metri va fi amplasată la intrarea în Rm. Vâlcea 

Buican aniversare Bulgaria 2014

Statuia deputatului Cristian Buican înaltă de 15 metri va fi amplasată la intrarea în Rm. VâlceaUn grup statuar înalt de 15 metri, reprezentându-l pe deputatul liberal Cristian Buican călare pe CET, va fi amplasat anul viitor la intrarea în Râmnicu Vâlcea, a declarat pentru Agerpres preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici, Gheorghe Dican, în cadrul unui salon de artă contemporană desfăşurat sâmbătă în municipiu.

„Iniţial, am vrut să amplasăm la Troianu o statuie a zeiţei egiptene Isis, care este zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi fidelităţii femeii faţă de soţ, dar Consiliul Judeţean nu a aprobat un astfel de proiect. Pentru a nu risca nimic, am propus un grup statuar cu preşedintele PNL Vâlcea Cristian Buican, simbolul discordanţei, al polemicii şi al rapacităţii, a declarat preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici filiala Vâlcea.

Buican devina astfel primul politician roman de după revoluţie căruia i se ridică statuie şi politicianul roman din toate timpurile care va fi sculptat înalt de 15 metri.

Agenţia LOL

Leave a Response