|marți, ianuarie 25, 2022
  • Follow Us!

Senzaţional! Eleva virgină din Vâlcea care a fugit după iubitul turc a fost sechestrată 

fata_63

Senzaţional ! Eleva virgină din Vâlcea care a fugit după iubitul turc a fost sechestratăEleva olimpică din Vâlcea care a dispărut vinerea trecută de acasă a căzut pe mâinile unor traficanţi de persoane, scrie Libertatea.

Miruna Călinoiu s-a lăsat cucerită din câteva vorbe pe Facebook şi, fără să îşi anunţe părinţii, a fugit în Tucia, la cel de care se îndrăgostise nebuneşte.

Visul ei s-a încheiat însă brusc în momentul în care a intrat pe mâinile unei grupări de traficanţi de carne vie, din care făcea parte şi turcul pe care-l cunoscuse pe Facebook. Potrivit adevărul.ro, fata a fost dusă de iubit într-o cocioabă din Istanbul şi ţinută acolo timp de câteva zile.

Disperaţi că autorităţile nu fac nimic pentru a le salva copila, părinţii ei s-au dus în Turcia şi au luat-o pe aceasta din locuinţa insalubră în care a fost dusă. Din fericire, ea a fost adusă cu bine în ţară şi doar un miracol a făcut să nu fie vândută sau folosită drept sclavă sexuală.

“Au ţinut-o ascunsă într-o casă de pământ, undeva la marginea oraşului. O întreagă caracatiţă de carne vie, peste asta am dat. Norocul nostru a fost că n-au apucat să se atingă de fată, pentru că noi am pus pe cineva să o sune, iar ei au crezut că fata vorbeşte cu poliţiştii. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să-mi scot copilul teafăr din ghearele lor, că m-a întărit! Fata mea putea să moară, să fie batjocorită, că nimeni nu mişca un deget, nici Interpolul, nici poliţia de acolo”, a declarat tatăl Mirunei.

Omul susţine că fiica lui a intrat pe mâinile unei reţele de traficanţi de carne vie, care abordează fete pe diverse reţele de socializare, având o preferinţă pentru cele virgine.

criterii.ro

Leave a Response