SC APAVIL SA a remediat 5 avarii la rețeaua de apă

duminică, 20 septembrie 2015

 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 14 – 18 septembrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă pe str. Caiselor nr. 4 – Colonie Nuci, M. V. Popescu, Ştirbei Vodă nr. 166, Izlazului nr. 2 şi Buda nr. 11.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare pe str. Aleea Olăneşti.

A fost înlocuit un branşament OI cu ţeavă PEHD Pn 10 Ø32 mm pe str. Gabriel Stoianovici nr. 19. Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. Aleea Olăneşti. Tot în cursul săptămânii trecute, au început lucrările de înlocuire a reţelei de apă şi a branşamentelor pe str. Toporaşilor. Astfel, s-au înlocuit 120 ml de ţeavă PEHD Pn10 Ø110 mm

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          zonele Ostroveni, Zăvoi, Petrişor, 1 Mai, Gară; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; s-au montat dale din beton armat în Colonie Nuci, lângă şcoala generală şi pe str. Depozitelor; a fost înlocuit un capac de canalizare compozit şi o piesă suport din beton armat pe str. Depozitelor; a fost montată o bază Geiger cu sifon D400 din PVC şi un grătar / geiger cu ramă pe str. N. Bălcescu la interesecţia cu str. N. Titulescu.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 24 apometre, fiind întocmite şi un număr de 11 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe