|joi, ianuarie 20, 2022
 • Follow Us!

Mircia Gutău își stabilește „cartierul general“ în Ostroveni. NU VA CANDIDA DIN PARTEA PNL! 

gutau

Fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, este mai hotărât ca niciodată să revină în forță la Primărie! În postura, deocamdată, de candidat independent. Acesta a postat pe pagina de facebook următorul mesaj: „In curand, in cartierul Ostroveni, voi deschide un sediu unde ma pot intalni cu dumneavostra si de unde, impreuna, vom putea recupera Ramnicul! O zi frumoasa va doresc!“

Comentariile nu au intarziat să apară:

 

 

 • 2 răspunsuri

 

 • Radu Giurcă În curând, oriunde, poate se deschide un sediu unde se pot recupera toți banii pe care i-ați furat, dumneavoastră împreună cu celelalte lichele.
  Nu mă interesează pedeapsa cu pușcăria pentru că sunt sătul de scriitori. Dar în cazul în care paguba nu se recuperează, sper să primiți mulți ani de temniță unde veți putea reflecta asupra greșerilor făcute de-a lungul mandatelor pe care le-ați primit te miri cum.

 

 • 5 răspunsuri

 

 

 • 1 răspuns

 

 

Ion Țoanță emoticon like

7 Responses to Mircia Gutău își stabilește „cartierul general“ în Ostroveni. NU VA CANDIDA DIN PARTEA PNL!

 1. Remus

  Poate recupereaza si de la Tabirca valoarea masinii pe care a distrus-o.

   
 2. bruno

  citesccu stupoarepresa online printre care si ziarele locale,incepsa cred cu tarie ca Ramniceni ori sunt hoti oriv or sa aiba in fruntea lor un hot dovedit pe care sa-l sprijine in continuare la savarsdirea altor infractuni.Oare omeni buni nu va fost de ajuns ca Ramnicul a ajuns datorita unor oamenii,venti de neuunde care au ajuns pefunctii dedecizie si incepad cu anul 2006 cu M.Gutau pana in 2013 Francu,orasul primarilor coruputi,asemenea oameni meritatati daca pe ei ii vreti,va meritati soarta.. Continuati sa puneti pe cele mai inalte functii infractori succes Ramnicenilor…..

   
 3. bruno

  Citesc cu stupoare presa online printre care si ziarele locale Valcene,incep sa cred cu tarie ca mare parte dintre Ramnicenii ori sunt infractori sau hoti, ori vor sa aiba in fruntea lor un hot dovedit pe care sa-l sprijine in continuare la savarsirea altor infractuni.Oare omenii buni nu va fost de ajuns ca Ramnicul a ajuns datorita unor oamenii,venti de neuunde ce au ajuns pe functii de decizie pe care sau dovedit ca nu le merita..Iar incepad cu anul 2006 cu M.Gutau pana in 2013 Francu,orasul primarilor corupti,asemenea oameni meritati?! Daca pe ei ii vreti,va meritati soarta.. Continuati sa puneti pe cele mai inalte functii infractori,succes Ramnicenilor…..

   
 4. bruno

  Citesc cu stupoare presa online printre care si ziarele locale,din RmValcea ,incep sa cred cu tarie ca majoritatea Ramnicenilor ori sunt hoti ori vor sa aiba in fruntea lor un hot dovedit pe care sa-l sprijine in continuare la savarsirea altor infractuni.Oare omeni buni nu va fost de ajuns ca Ramnicul a ajuns datorita unor oamenii,venti de neuunde pefunctii dedecizie si incepad cu anul 2006 cu M.Gutau pana in 2013 Francu,orasul primarilor coruputi?!Asemenea oameni meritatati daca pe ei ii vreti,va meritati soarta.. Continuati sa puneti pe cele mai inalte functii infractori succes Ramnicenilor….. Va mai aducetiaminte;Primarul din Ramnicu Valcea, condamnat la inchisoare Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, si fostul viceprimar Nicolae Dicu au fost condamnati definitive la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru luare de mita.Din condamnare se va scadea perioada in care cei doi au fost in arest preventiv, in cazul lui Gutau fiind vorba de patru luni, In 2006, Nicolae Dicu a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea suma de 50.000 de euro, in toaleta unui restaurant din Ramnicu Valcea, de la omul de afaceri Crinu Popescu, pentru eliberarea unui cerificat de urbanism. In 2009 Mircia Gutau a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu si un prejudiciu de peste 100 000 de euro. Anchetatorii au stabilit ca in mai-iunie 2005 Mircia Gutau, pe atunci primar al municipiului Ramnicu Valcea initiat achizitionarea componentelor necesare pentru un loc de joaca din oras.Potrivit procurorilor licitatia a fost trucata de la inceput. Anchetat a aratat ca inainte de demararea procedurii de achizitie primarul si proprietarul companiei care avea sa fie contractata si care era si nasul sau s-au deplasat in Bulgaria unde au stabilit ce produse vor achizitiona. In final primaria Ramnicu Valcea a cumparat mobilierul pentru mai multe spatii de joaca de trei ori mai scump decat pretul initial.

   
 5. Tugulan Petronel-Auras

  Va doresc sa va indepliniti visul.Succes

   
 6. ADRIAN

  BRUNO ARE PERFECTA DREPTATE, NU MAI EXISTA IN VALCEA ALTA PERSOANA PE CARE SA O PUNETI PRIMAR, VA MERITATI SOARTA — VALCEA SPRE FALIMENT SIGUR CU GUTAU !

   
 7. VA FI "A LA FRANCU" ...

  MARE ATENTIE : SI FRANCU A “CASTIGAT” PRIMARIA …

   

Leave a Response