FACEBOOK a căzut din nou. De ce nu merge Facebook în România?

luni, 28 septembrie 2015

 

Facebook a cazut! A picat Facebook luni seara, în România, în jurul orei 22.00. Reţeaua socială nu este accesibilă pentru mai mulţi utilizatori din România.

  

Pe cat de mohorata e vremea, pe atat de bune sunt promotiile in Cosmopolis. Reducere de pana la 39.500 Euro, pana pe 4 octombrie. Alege-ti casa de vis: un apartament de 4 camere, la 147 mp, sau o vila, cu terasa si gradina. BONUS: TVA inclus! Vezi oferta!


Facebook a cazut! Cea mai mare reţea socială din lume, Facebook, pare a avea o eroare gravă, mai mulţi utilizatori raportând faptul că nu mai pot accesa pagina reţelei. Defecţiunea s-a produs în jurul orei 22.00, ora României. Mesajul Facebook pentru cei care doresc să-şi acceseze conturile este: „Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can”. Ultima dată când reţeaua de socialiare a întâmpinat probleme a fost în urma cu cateva zile.

 

 

Şi aplicaţiile pentru telefoanele mobile ale site-ului sunt afectate, în prezent reţeaua de socializare neputând fi accesată.

Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului, în urcare cu 72%, şi un profit net de 642 milioane de dolari, triplu faţă de nivelul din perioada corespunzătoare din 2013, datorită creşterii puternice a afacerilor în zona publicităţii pe platforme mobile, după cum a informat joi Bloomberg.

De asemenea, Facebook a raportat 1,28 de miliarde utilizatori activi la sfârşitul lunii martie 2014, reprezentând aproape jumătate din populaţia conectată la internet la nivel global. La sfârşitul anului trecut, reţeaua de socializare raporta 1,23 miliarde utilizatori activi.

Reţeaua de socializare Facebook nu a putut fi accesată joi seară în România, pentru aproximativ 20 de minute, probleme similare fiind înregistrate atât în SUA, cât şi în alte ţări în care această platformă online este disponibilă, potrivit relatărilor din presa internaţională.

Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile.

Mesajul primit de utilizatorii care au încercat să îşi acceseze conturile joi seară, în timpul minutelor de defecţiune, a fost: "Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil)", potrivit cnbc.com.

Conform sursei citate, reprezentanţii Facebook nu au precizat motivele care au făcut ca reţeaua de socializare să nu poată fi accesată de utilizatorii săi.

Este pentru a doua oară în ultimele două săptămâni când cea mai mare platformă de socializare online are probleme tehnice, mai relatează cnbc.com.

Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată în România după ora 19.30, timp de aproximativ 20 de minute.

În afară de români, de această situaţie au fost afectaţi şi utilizatorii Facebook din Statele Unite ale Americii, dar şi cei din ţări precum Brazilia, India, Grecia, Belgia, Marea Britanie, Republica Cehă, Germania, Franţa, Finlanda, Olanda, Italia şi Polonia, potrivit site-ului isitdownrightnow.com.

Ca de obicei, defecţiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, între care platforma Twitter.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/facebook-a-cazut-din-nou_247270.html#ixzz3n45PprFi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe