Eleva din Valcea, data disparuta dupa ce a cunoscut un turc pe Facebook. Mesajul ingrijorator publicat inainte sa dispara

duminică, 6 septembrie 2015

O eleva din judetul Valcea a disparut de acasa vineri, cand ar fi trebuit sa mearga la meditatie la Engleza, insa profesorul spune ca fata nu a mai ajuns la curs. Din casa familiei din Mihaiesti au disparut 500 de euro si pasapoartele parintilor ei.

"Cand a ajuns in oras m-a sunat sa-mi spuna ca e bine si ca a intrat in scara unui bloc pentru ca incepuse furtuna. Dupa o jumatate de ora am sunat-o eu sa o intreb daca a ajuns la meditatie, dar nu mi-a mai raspuns. De atunci nu mai stim nimic de ea. Am sunat la 112 sa anunt disparitia, dar asta e tot, nu a fost data in urmarire nationala si am senzatia ca a parasit de mult tara", povesteste mama Mirunei Calinoiu, potrivit Adevarul.

Parintii tinerei cred ca Miruna a plecat in Turcia, tara pentru care a dezvoltat o adevarata pasiune si pe care a vizitat-o in cadrul unui proiect scolar. Recent, fata a mai facut o pasiune, dar pentru un tanar turc mai mare cu cativa ani decat ea, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Tatal fetei a intrat in calculatorul tinerei si a gasit conversatiile cu prietenul ei turc, iar un mesaj postat pe Instagram l-a ingrijorat, scrie voceavalcii.ro. "Islam made me a Muslimah! It gave me all Liberty...And raised me in Dignity! ALHAMDULILLAH"! (n.r. "Islamul m-a facut musulmanca! Mi-a dat toata libertatea si m-a crescut in demnitate! Laudat fie Allah!").

miruna calinoiu

Parintii ii transmit fetei ca nu se vor amesteca in viata intima si o roaga printre lacrimi sa le dea un semn ca e bine.

"Vreau sa-i spun doar ca noi nu ne vom opune acestei relatii, daca asta este alegerea ei, dar sa ne trimita un mesaj ca e bine, sa ne spuna unde e si ca e sanatoasa. Am vazut ca e activa pe Facebook, dar nu am putut vorbi cu ea. Azi-noapte m-a sunat cineva cu numar privat, dar cand am raspuns nu a spus nimic", mai spune Mihaela Calinoiu, mama fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe