Bursa Forței de Muncă pentru absolvenți la Universitatea „Constantin Brâncoveanu“

joi, 17 septembrie 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează în data de 25.09.2015, începând cu ora 9:00, BURSA FORŢEI DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI, în incinta UNIVERSITĂŢII „CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” din Rm. Vâlcea, bd. Nicolae Bălcescu, nr.39.

Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Până la data de 14.09.2015 orele 14:00, şi-au anunţat prezenţa la Bursă, 26 de angajatori care oferă 194 locuri de muncă, în diverse ocupaţii/meserii în domenii de activitate precum: industria textilă şi pielărie, construcţii, servicii, alimentaţie publică, turism.

De asemenea, informăm persoanele care locuiesc în altă localitate decât Rm. Vâlcea şi care nu pot face deplasarea la locaţia de desfăşurare a bursei că AJOFM Vâlcea amenajează puncte de informare cu privire la BURSA FORŢEI DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI ce va avea loc la data enunţată mai sus, în cadrul Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la Punctele de Lucru Călimăneşti şi Berbeşti.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II – III, sau la telefon 0250 735608.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe