Accidente rutiere soldate cu victime pe şosele din judeţul Vâlcea

luni, 14 septembrie 2015

(Foto: ziuaconstanta.ro)

(Foto: ziuaconstanta.ro)

Petre C., de 62 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus sâmbătă o autoutilitară pe DJ 678 – Olanu şi la efectuarea manevrei de ocolire a unei grămezi de pământ aflată pe banda sa de deplasare, nesemnalizată corespunzător, a pătruns pe banda de contrasens intrând în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de P. Florea, de 63 de ani.
În urma impactului au fost rănite 2 persoane: P. Floarea, diagnostic contuzie toracică şi R. Ion, de 56 de ani, din comuna Vitomireşti, jud. Olt, diagnostic fractura scafoid drept, contuzie toracică şi TCC. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Gheorghe P., de 41 de ani, din comuna Păuşeşti-Măglaşi, a condus un autovehicul pe DJ 658 – Muiereasca, iar la ieşirea, în urcare, dintr-o curbă periculoasă, nesemnalizată, a rulat pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autoturism, condus de D. Dumitru, de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui P. Nicolae. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind  negative.

Ieri seară, Ion M., de 59 de ani, din comuna Stoeneşti, a condus un autoturism pe DN 67 – Buneşti, iar la km. 174+50 m nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un autoturism, condus de G. Gheorghe, de 37 de  ani, din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, care a frânat pentru a evita nişte animale care se aflau pe partea carosabilă.
Din accident a rezultat rănirea Elenei M., pasageră, diagnostic suspiciune fractură frontală. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ieri după amiază, Mihai B., de 55 de ani, din oraşul Băile Govora, a condus un autoturism pe DN 67 – comuna Buneşti,  la km. 176 + 400 m. în intersecţia cu str. Cireşului nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de V. Costin, de 35 de ani, din Bucureşti, care se afla în depăşirea sa. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului motociclului,cu diagnosticul de fractură claviculă stânga.
Conducătorii  auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe