|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

Accident în Vâlcea. Mergea liniștită pe marginea drumului și a fost lovită de un șofer neatent 

ambulanta_42808400
 

Din cauza neatenţiei, o şoferiţă a acroşat o femeie ce circula pe marginea drumului, provocându-i acesteia răni grave. Accidentul rutier a avut loc în seara zilei de miercuri, în jurul orei 20.45, când Mioara P. – 41 de ani, din localitatea Drăgoeşti, judeţul Vâlcea, circula cu un autoturism pe DJ 678, din direcţia Drăgoeşti către Galicea.

La un moment dat însă, când a ajuns la kilometrul 9+500 m, şoferiţa nu a fost atentă şi a acroşat-o, cu partea dreaptă faţă a maşinii, pe Floarea B., care, în calitate de pieton, mergea pe partea dreaptă a drumului.

Victima a suferit răni grave, ea fiind iniţial transportată la Spitalul Municipal Drăgăşani, iar ulterior dusă de urgenţă la Spitalul Municipal Craiova. Acolo, medicii i-au stabilit diagnosticul de ,,traumatism cranio-cerebral acut închis, plagă contuză scalpată şi traumatism cervical”, scrie voceavalcii.ro.

Atât şoferiţei, cât şi victimei le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă conducătoarea auto s-a ales şi cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Response