|luni, ianuarie 24, 2022
  • Follow Us!

A murit Nicolae Enache, patronul de la Protectchim! 

enache

Miercuri, 16 septembrie a.c., la Spitalul Elias Bucuresti, a incetat din viata omul de afaceri Nicolae Enache, patronul SC PROTECTCHIM SRL. Sincere condoleante familiei indoliate si prietenilor, iar Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Realitatea Vâlceană scrie că vestea a luat prin surprindere pe foarte multa lume deoarece Enache era cunoscut ca un om foarte jovial, care-si iubea familia (de curand isi insurase baiatul si-i organizase o nunta ca-n povesti), care si-a respectat prietenii si colaboratorii si care a ajutat foarte multe persoane cu probleme. Acestea suferea de mai mult timp de o boală incurabilă. Din pacate, medicii nu l-au putut salva! Dumnezeu sa-l ierte!

One Response to A murit Nicolae Enache, patronul de la Protectchim!

  1. O.N.G Speranta

    Pur şi simplu nu avem cuvinte după această tragedie. Suntem cu toţii şocaţi si tulburati de aceasta veste, omul Nicu Enache, a fost un om deosebit, de mare caracter, cu o mare pofta de viata si regretam nespus ca a plecat dintre noi atât de devreme.Omul care a ajutat in decursul anilor de atatea ori copii si persoanele cu dizabiltati, ii vom păstra mereu in amintire aşa cum a fost, adică UN MARE OM!

     

Leave a Response