Deputatul Cristian Buican EXECUTĂ SILIT presa din Vâlcea! Votați PNL dacă vreți să rămâneți fără pâine pe masă!

marți, 15 septembrie 2015

ScanPe deputatul Cristian Buican, șeful liberalilor vâlceni, îl deranjează foarte mult că în județul Vâlcea există și mijloace de informare în masă independente, care-și permit să-l critice. El este Capo di Tutti Capi și are pretenția ca nimeni să nu miște în front! Tocmai de aceea, Buican a declanșat un adevărat jihad împotriva ziariștilor care îndrăznesc să-l prezinte opiniei publice așa cum este el. Cu bune, dar și cu rele! Deh, nimeni nu e perfect, nici măcar Regele Perișaniului! Cu o îndârjire patologică liderul galben și-a propus să-i distrugă financiar pe criticii din presă. Direct sau prin interpuși, Cristian Buican încearcă să taie sursele de finanțare celor mai importante publicații din județ: Ziarul de Vâlcea, Criterii Naționale, Vocea Vâlcii, Arena Vâlceană și Viața Vâlcii. Celelalte ziare au preferat să pupe papucul baronului galben și să-i înghită toate mojiciile.

Ce-l deranjează cel mai mult pe Buican? Faptul că mai mulți ziariști vâlceni au aflat de planurile sale de distrugere a societății CET Govora, prin intermediul consilierilor județeni liberali și a marionetei perfecte Gică Păsat, așa-zisul președinte al Consiliului Județean. Buican și compania forțează intrarea în insolvență a CET Govora. Liberalii susțin un investitor străin „strategic“ care dorește să cumpere ulterior pe un preț de nimic CET-ul. Pentru că fostul director Mihai Bălan nu a cuplat la acest plan de vindere a CET-ului, Buican și oamenii săi au demarat o campanie furibundă de denigrare a omului care a ținut, în ultimii ani, pe linia de plutire întreaga platformă industrială de la Râmnicu Vâlcea. Cristian Buican nu are scrupule, nu are prietenii, el are doar scopuri politice și economice personale! Când cotizezi sau îl pupi în dos ești prietenul lui, când refuzi să mai achiți „taxa de șmecher“ sau încerci să-l tragi de mânecă ți l-ai transformat într-un dușman pe viață și pe moarte!

Cel mai mare „dușman“ din presă este directorul publicației Ziarul de Vâlcea. Tocmai de aceea, Buican a dat ordine clare tuturor acoliților săi: RADEȚI-L! Și a au început atacurile pe două planuri: financiar și în justiție! Financiar, prin presiunile asupra clienților noștri economici, care sunt somați constant de gașca liberală să nu mai încheie contracte cu Ziarul de Vâlcea. Justiție, printr-o multitudine de procese pentru „calomnie“ și „prejudicii de imagine“. Cele mai multe procese au fost pierdute de camarila buicănistă, unul singur a fost câștigat de Buican. Nu dorim să ne pronunțăm asupra judecătorilor din cauză și a legăturilor cu lumea politică vâlceană. Procesul cu pricina s-a desfășurat și încheiat în anul 2012, s-a hotărât să-i virăm în cont 100 de milioane lei vechi, ca o „reparație morală“ pentru că am scris despre fițuica sa „Ziarul de Nord“, prin care liberalii își rotunjeau veniturile, băgând mâna în bugetele locale ale primăriilor liberale și societăților de stat din județ. Scriam atunci că Buican nu este străin de afacerea respectivă, pusă în scenă de consilierul de la cabinetul parlamentar! Anii au trecut și Buican, răzbunător din fire, și cu inimă haină a hotărât că acum este momentul să primească 100 milioane lei de la Ziarul de Vâlcea.

Prin intermediul unui executor judecătoresc, președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declanșat executarea silită a firmei editoare și a directorului acesteia, punând poprire pe conturile societății și cele personale. Ce face de fapt Buican? Ia pâinea de la gură celor 9 angajați ai publicației Ziarul de Vâlcea, pentru că salariile au fost diminuate pe o perioadă de un an de zile cu 20 la sută tocmai pentru a putea achita acest debit injust. Acesta este șeful liberalilor vâlceni, Cristian Buican, omul care dorește să ajungă președintele Consiliului Județean Vâlcea în anul 2016! Vâlceni, votați PNL dacă vreți să rămâneți fără pâine pe masă!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe