Sparle si soparle, 10.09.2015

miercuri, 9 septembrie 2015

O greşeală de proporții a făcut marţi, 8 septembrie, celebrul site de ştiri şi comentarii hotnwes.ro. Articolul cu titlul „Nicolae Robu şi mai mulţi directori din Primăria Timişoarei ar fi audiaţi de poliţie în cazul centrului IT&C realizat parţial cu bani europeni” a fost ilustrat cu... poza lui Constantin Roibu, fostul director general al Oltchim. Chiar dacă greşeala a fost remediată după câteva ore, va rămâne în istoria site-ului că Nicolae Robu este una şi aceeaşi persoană cu Roibu Constantin.

Fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, este mai hotărât ca niciodată să revină în forță la Primărie! În postura, deocamdată, de candidat independent, acesta a postat pe pagina de Facebook următorul mesaj: „În curând, în cartierul Ostroveni, voi deschide un sediu unde ma pot întâlni cu dumneavostră şi de unde, împreună, vom putea recupera Râmnicul! O zi frumoasă vă doresc!”

Se ştie că, în anii trecuţi, mii de romi şi zeci politicieni se înghesuiau la serbările ţiganilor din comuna Costeşti, care aveau loc în fiecare an, de Sf. Maria. Însă în acest an, parcă s-a dat cu bombe: doar câteva sute de ţigani s-au mai aventurat să îşi etalzeze bijuteriile şi porcii la proţap, asta pentru că „regele” Cioabă a ales să nu mai vină la Coteşti şi să îşi organizeze propria paranghelie la Sibiu, la care a chemat în mare secret alte sute de ţigani.

„Zilele trecute, am primit pe e-mail o invitaţie de la deputatul Cristian Buican, care ne propune să mergem cu el pe litoralul bulgăresc, în staţiunea Constantin şi Elena, în perioada 11-13 septembrie. Parlamentarul precizează la finalul invitaţiei că transportul, masa şi cazarea sunt plătite „în totalitate” de el şi de celălalt co-preşedinte al PNL Vâlcea, însă uită să menţioneze provenienţa banilor. Cel mai probabil, este vorba de bani de la stat. Foarte interesant este şi faptul că Buican a lansat această invitaţie după ce a constatat că aproape toată presa din judeţ a început să-l critice. Aceeaşi presă consideră că a trecut vremea distracţiilor în Bulgaria şi că Buican trebuie să pună mâna pe muncă. PNL este acum la Putere în Vâlcea şi are foarte multe de făcut. De asemenea, primarii liberali aşteaptă sprijin pentru investiţiile pe care le au în derulare, nu şpriţuri şi dezmăţ la Constantin şi Elena.“ – arenavalceana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe