|miercuri, februarie 26, 2020
  • Follow Us!

SCANDALOS! Sylvia și Dj Rynno au fost trecuți de SC Musyk Gola SRL pe afișul spectacolului de Zilele Imnului Naţional de la Râmnicu Vâlcea, la care nu au participat 

sylv_614974ad53

Cei doi au fost trecuți de SC Musyk Gola SRL – responsabilă de derularea evenimentelor din cadrul Zilelelor Imnului Naţional de la Râmnicu Vâlcea – pe afișul unui spectacol la care nu au ajuns, lucru care i-a enervat la culme pe cei doi artiști.

Libertatea.ro scrie că cei doi artişti au avut un weekend plin de evenimente la mare, pe litoral, și au aflat că ar fi trebuit să fie prezenți duminică seara la Zilele Imnului Național de la Râmnicu Vâlcea, alături de alți artiști cunoscuți. Surpriză însă! Cei doi n-au semnat niciun contract pentru evenimentul cu pricina și mai mult decât atât nu au primit niciun avans, așa cum se practică la astfel de concerte, dar au fost trecuți pe afiș de către organizatori, fapt ce l-a supărat pe Dj Rynno, care a vorbit despre pațania sa pe pagina lui de socializare, vrând să tragă un semnal de alarmă și să-și anunțe fanii care probabil îi așteptau acolo, că nu vor ajunge să cânte la Râmnicu Vâlcea pentru că nu au semnat nimic în acest sens.

Totodată, managerul Marius China, care îi impresariază pe Sylvia și Dj Rynno, a ținut să precizeze:

“Am fost contactat telefonic pentru acest eveniment, ne-am dat acordul verbal de participare urmând să semnăm contractul. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, am anunțat că nu vom fi prezenți acolo, iar organizatorii nu trebuiau să pună pe afiș numele artiștilor și nici să-i anunțe public, pentru că au evitat tot timpul să semneze acest contract. Nu mi s-a cerut niciodată acordul să fim trecuți pe acel afiș și nici nu l-am fi dat fără să semnăm un contract cu organizatorii”.

Leave a Response