Printul Charles al Marii Britanii, s-a convertit in secret la ORTODOXIE?

marți, 25 august 2015

 

 
5

 

 

Mare atentie la ce a declarat Printul Charles in anul 1992 : 

 

” Suntem napstuiti intr-un abis de depravare, jaf, furt, imoralitate completa. Singurul loc unde vad inceputul unei regenerari este in Rusia „

 

 

Anul 2004 – Printul Chareles, pleaca in vizita la Sfantul Munte Athos. Atentie la ce spune un monah de pe Sfantul Munte Athos: ” Majestatea Sa a fost tot timpul ortodox in inima lui, din pacate nu poate arata acest lucru din cauza pozitiei pe care o are”. 

http://www.guardian.co.uk/uk/2004/may/12/monarchy.helenasmith

 

 

Anul 2012 – Printul Charles, strange bani pentru manastirile ortodoxe din Serbia ! O avea o scanteie in inima lui de procedeaza el asa, ce interes sa aiba atunci ?! Ce personalitate de asemenea anvergura strange bani pentru manastirile ortodoxe si lauda Romania Ortodoxa ?! 

 

2 1 6

 

Printul Charles si Vlad Tepes ! Sa fie asta un semn de la bunul Dumnezeu ? Omul sa caute credinta strabunilor lui? 

 

Kate Middleton a născut ieri un băieţel, care este al treilea ca succesiune la tronul Marii Britanii. Ce puţină lume ştie, dar a fost confirmat chiar de prinţul Charles, e faptul că micuţul şi de altfel întreaga familie regală are sânge românesc, de la Vlad Ţepeş.

„Arborele meu genealogic arată că sunt descendentul lui Vlad Ţepeş”. Aceste vorbe rostite de Prinţul Charles au părut multora o glumă menită doar să accentueze pasiunea pe care prinţul o are pentru Transilvania.

Şi totuşi, afirmaţia moştenitorului tronului britanic se bazează pe arborele genealogic cuprins în cartea „British Chronicles” („Cronicile Britanice”), a scriitorului David Hughes, operă ce prezintă patru „variante” prin care sângele de familie al lui Vlad Ţepeş însuşi a ajuns, prin doi dintre fiii lui, direct la Charles.

„Iubesc la România sentimentul ei de veşnicie. Este aproape ca în poveştile copilăriei”, spune Prinţul Charles în documentarul difuzat de Travel Channel. Explicaţia iubirii sale pentru acest pământ se află chiar în sângele Prinţului de Wales, străbunii lui provenind, pe linie directă, chiar din spaţiul românesc.http://www.libertatea.ro

 

 

Prea frumos ca sa fie adevarat, dar nu ne interzice nimeni sa visam la asa ceva: Romania Ortodoxa si Rusia Ortodoxa ! Sa avem un rege ortodox, urmasul lui Vlad Tepes, in timp ce Rusia lui Vladimir Putin, redevine a treia Roma ! Sa fim exact ca pe vremea lui Mihai cel Viteaz: TRADITIE SI ORTODOXIE ! Sa scapam si noi odata de toti nemernicii si mafiotii de politicieni, talhari nenorociti care ne fac de ras peste tot in lume cu slugarnicia lor, hoti care ne-au talharit tara timp de 23 de ani. Sa nu-l mai vedem pe nenorocitul de Basescu, slugoiul de Ponta, si toata gasca lor de mafioti de cea mai joasa speta. Sa avem si noi in fruntea tarii un om cu demnitate, sa ne reprezinte asa cum trebuie ! 24 iulie 2013 de deveghepatriei

 
In Romania

 
Vladimir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe