|duminică, decembrie 4, 2022
  • Follow Us!

Vacanță de vis pentru Ada Nechita! Frumoasa handbalistă a făcut baie în mjlocul naturii 

nechita baie natura

Ada Nechita

In varsta de 31 de ani, fosta iubita a fotbalistului Florin Costea arata foarte bine.

In 2013, Ada Nechita, una dintre cele mai valoroase handbaliste din Romania, a plecat de la Ramnicu Valcea la HCM Baia Mare, prilej cu care s-a despartit si de fotbalistul Florin Costea, cu care era impreuna de trei ani.

Wowbiz.ro menționează că de atunci, toata cariera frumoasei blonde s-a relansat, prestatiile ei in Liga Campionilor si apropierile periculoase de primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches, pastrand-o pe Ada in prim plan. Pana la reluarea sezonului competitional, Ada si-a petrecut o scurta vacanta intr-o locatie de vis, prilej pentru o sedinta foto inflorata si o baie in mijlocul naturii.

One Response to Vacanță de vis pentru Ada Nechita! Frumoasa handbalistă a făcut baie în mjlocul naturii

  1. dan de maramures

    da de unde, ada nechita a umblat dupa primaru de baia mare, il tot suna si bazaia. eram langa el cand asta ii facea avansuri la telefon, in rest nu-i frumoasa deloc o femeie banala care era o anonima daca nu ii sugea de genitale pe fratii costea sau nu se dadea la tigareta primarului de baia mare. au mai avuto si alti in pat asa ca nu-i mare branza. cam strambe picioare si ce-i cu pozele alea in care se vede doar nasu si un ochi?

     

Leave a Response