Surprinsă de camerele de luat vederi când înşela o bătrână

joi, 16 iulie 2015

 

Operatorul Sistemului de Supraveghere cu camere video al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, prin intermediul camerei video rotative amplasate în faţa Complexului Comercial Nord a surprins şi filmat, ieri după amiază, în flagrant o femeie care a înşelat o persoană în vârstă.
O persoană de sex feminin, de etnie romă, a acostat o persoană în vârstă, de sex feminin, pe trotuarul de vis-a-vis de complex şi pe motivul de a-i vinde un obiect din aur, a obţinut de la aceasta suma de 100 de lei.
După consumarea faptei şi plecarea persoanei de etnie romă, persoana păgubită şi-a dat seama că a fost înşelată. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj mobil al Poliţiei Locale, care a ajuns la scurt timp, stabilind că păgubita se numeşte D. Elena, de 71 de ani domiciliată în oraşul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea. Aceasta a fost condusă la Poliţie pentru a depune plângere privind fapta de înşelătorie.
Prin intermediul unei a doua camere de supraveghere amplasată pe Calea lui Traian, operatorii dispeceri au stabilit că făptuitoarea, ce era împreună cu alte trei persoane de sex feminin, a intrat într-un imobil situat pe strada Radu de la Afumaţi, acest element fiind furnizat de îndată organelor de Poliţie Română.
Urmează a se ridica imaginile preluate de camerele de supraveghere video, pentru a se continua cercetările sub aspectul săvărşirii faptei de înşelăciune.
La acest moment numărul total de camere din sistemul de supraveghere video a municipiului este de 125.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Surprinsă de camerele de luat vederi când înşela o bătrână”

 1. In fata complexului din Nord e un mic loc de joaca pentru copii amenajat de primarie. E plin de ciori si de odraslele lor. Nu mai au loc romanii, platitori de taxe unde sa-si recreeze copiii, ca e plin de ciori profund corupte, neingrijit imbracate si foarte galagioase. Politia Locala doarme cu mainile-n san.
  In fiecare dimineata, sunt minim 3-4 tiganci pe Calea lui Traian, intre statia de Calimanesti si spitalul din Nord, care hartuiesc oamenii simpli, incercand sa le "ghiceasca". Sunt camere de luat vedere. Asa si?????

  ZI DE ZI CIORILE SUNT PE MAIDAN LA PRODUS SI POLITIA LOCALA SE CEARTA CU VANZATORII DE PEPENI.

 2. Haoleoo sa moara coppii mei dk nu sa pus militia pe noi de ne bate ne injura si nimeni nu ne apara. Nu mai merge cu ghiuluri zau nu mai merge cu cersi-tul e foame mareeee....Am 35 de ani si 9 copi. Asa suntem noi tigani mai iubareti 🙂 nati vazut ca si la tv acum suntem la moda, seara de seara la domnu Madalin la Canal Deu romii ne face reclama mondiala.

  Am fost plecat si pin Canada si pin State sa ne luam azile dalea ca suntem persecutati da na-m reusit sai pacalim pe aia de acolo. Ai dracu sunt destepti io credeam ca nu mai noi suntem...

 • PUBLICITATE

 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe