RĂZBOIUL PENTRU GUNOAIELE VÂLCENILOR CONTINUĂ: URBAN SA - Gigi Matei este un mincinos!

vineri, 3 iulie 2015

Într-un articol despre licitatia pe deseuri de la Primaria Rm Valcea, domnul Matei Gigi Ion face urmatoarele afirmatii:

"Rezultatul licitaţiei este unul stabilit printr-o hotărâre judecătorească a unei instanţe definitive. Urban ar trebui să vorbească despre cele 120 de miliarde de lei vechi pe care le datorează Municipiului Râmnicu Vâlcea”, a declarat primarul interimar al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei

Ambele afirmatii sunt FALSE, iata dovada!!!

MATEI GIGI ION declara:
1. "Rezultatul licitaţiei este unul stabilit printr-o hotărâre judecătorească a unei instanţe definitive .... "
Rezultatul licitatiei este stabilit de COMISIA DE LICITATIE, si nu de o hotarare judecatoreasca, cum incearca MATEI GIGI ION sa induca in eroare audienta.
Hotararea judecatoreasca la care face referire nu se pronunta cu privire la decizia COMISIEI DE LICITATEI de a stabili firma ROMPREST castigatoare!!!!

Daca MATEI GIGI ION are o HOTARARE JUDECATOREASCA prin care se stabileste CASTIGATORUL LICITATIEI si in care se specifica ca PROCESUL DE SELECTIE A OFERTELOR de catre COMISIA DE LICITATIE a fost unul CORECT si LEGAL sa o prezinte, este publica, nu este niciun secret!!!!

DAR ASA CEVA NU EXISTA!

2. MATEI GIGI ION declara:
"Urban ar trebui să vorbească despre cele 120 de miliarde de lei vechi pe care le datorează Municipiului Râmnicu Vâlcea”

In calitate de primar interimar ar trebui sa nu vorbeasca gura fara el si sa fie informat cu privire la ceea ce se intampla in Primaria pe care se presupune ca o conduce.
Ii recomandam sa se informeze la Directia Financiar - Contabilitate si Directia Juridica din primaria unde este primar interimar despre relatia Primaria Rm Valcea si Urban SA si dupa documentare sa faca afirmatii publice despre sumele in cauză.

Urban SA o sa comunice presei situatia ADEVARATA a contractului dintre Urban SA si Primaria Rm Vâlcea precum si SUMELE care trebuiesc achitate de fiecare parte către cealaltă.

Chiar daca isi va cere scuze public referitor la AFIRMATIILE NEADEVARATE pe care le-a facut tot un MINCINOS ramane.

Dan Ceausescu
Sales & Marketing Director URBAN SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe