|duminică, septembrie 25, 2022
  • Follow Us!

Mihai Bălan i-a învins pe fraţii Cristescu de la firma Begacom 

Balan Mihai1

• „Nu mor caii când vor câinii!”

• afaceriştii Cristescu din Timişoara au pierdut procesul cu CET Govora. Aceştia cereau 6 milioane de euro

Consemnăm încă un succes al fostului director general al CET Govora, dr. Ing. Mihai Bălan. A fost câştigat definitiv procesul intentat în urmă cu aproximativ 8 ani de afaceriştii timişoreni Cristescu, patroni ai societăţii Begacom din Timişoara.

Fraţii Cristescu cereau în instanţă suma halucinantă de 6 milioane de euro provenită din anumite inginerii financiare puse în schemă la Uzinele Sodice Govora. Povestea este una lungă, dar nu are nici un sens să o detaliem aici. Important este că pretenţiile halucinante ale băieţilor deştepţi din Banat au fost anulate de magistraţi, care i-au pus cu botul pe labe pe afaceriştii dornici de câştiguri colosale nemuncite.

Cozile de topor care cântă prohodul CET Govora au mai primit, iată, o lovitură, fiind nevoite să închidă ciocul. Actuala echipă managerială de la CET Govora abordează cu realism, profesionalism şi pe criterii de eficienţă economică întreaga activitate a societăţii aflată în subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea.

Dacă politrucii vâlceni nu-şi vor băga nasul în curtea CET Govora acesta are toate şansele să-şi redreseze activitatea și să rămână un factor de stabilitate pe platforma industrială a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Leave a Response