|sâmbătă, octombrie 1, 2022
 • Follow Us!

Bodyguard ucis cu sânge rece de un turist la Călimăneşti. Bărbatul a încercat să aplaneze un conflict 

uciassss_31259800


Scene înfiorătoare în Vâlcea. Un bodyguard a fost ucis de un turist. Bărbatul lucra într-un restaurant din Călimăneşti, unde mai mulţi bărbaţi din Sibiu şi Craiova s-au luat la ceartă în timp ce stabileau organizarea unui botez. Bodyguardul a încercat să aplaneze conflictul, dar gestul său i-a adus moartea.

Bodyguard omorât după ce a încercat să aplaneze un conflict

Constantin Ionică lucra de câţiva ani ca bodyguard într-un restaurant din Călimăneşti. În noaptea de joi spre vineri, bărbatul a încercat să aplaneze un conflict între mai mulţi turişti din Craiova şi Sibiu, care se întâlniseră în Călimăneşti pentru a pune la cale un botez.

PUBLICITATE

Potrivit adevarul.ro, pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri apărute în timpul discuţiilor privind organizarea unui botez, cei zece petrecăreţi din Craiova şi Sibiu s-au luat la ceartă după miezul nopţii. Bodyguardul localului a intervenit în mijlocul acestora, fiind nevoit să folosească sprayul paralizant.

Depăşit numeric de petrecăreţii recalcitranţi, bodyguardul a ieşit din local pentru a cere ajutor.

Bodyguardul a fost găsit fără suflare vineri dimineaţa, înainte de ivirea zorilor. Potrivit conducerii IPJ Vâlcea, decesul bărbatului a survenit în urma fracturilor craniene suferite.

Cel mai probabil bodyguardul a primit o lovitură în urma căreia s-a dezechilibrat şi a căzut în rigola de pe marginea drumului, lovindu-se la cap. Cele zece persoane implicate în scandal au fost audiate timp de aproximativ opt ore. În urma verificărilor şi a audierilor, un craiovean a fost reţinut, vineri după-amiaza, pentru săvârşirea înfracţiunii de omor.

One Response to Bodyguard ucis cu sânge rece de un turist la Călimăneşti. Bărbatul a încercat să aplaneze un conflict

 1. Nicu fara Maharu

  In Valcea, garda e blat cu interlopii. Este o stare de tensiune ridicata pe strazi, tocmai pentru ca haladitii de militieni au lasat prea mult timp lucrurile sa se “desfasoare” in voie, iar acum le e greu sa mai restabileasca ordinea.
  SA-SI FACA DATORIA CA D-AIA SUNT PLATITI DE CONTRIBUABILI.
  Iar la Calimanesti, politistii sunt mai incompetenti si mai corupti ca astia de la Valcea.
  Mergeti pe teren si interesati-va, nu mai stati ca fosilele in birouri domnilor ziaristi!!!
  Pleci in vacanta VIU si te intorci MORT.
  Misto turism in zona!!!

   

Leave a Response